Artemide Decomposé Light Ceiling

€ 310,00 iDEAL-prijs € 294,50
De authentieke Artemide Decomposé Light plafondlamp laat het licht breken op elke ring, wat een prachtig schouwspel van schaduwen en li...

De authentieke Artemide Decomposé Light plafondlamp laat het licht breken op elke ring, wat een prachtig schouwspel van schaduwen en licht rond van deze lamp teweegbrengt. De karakteristieke Decomposé is ontworpen door Atelier Oï, zij verzorgen onder andere designontwerpen voor Bulgari, Driade, Foscarini, Moroso, Pringle of Scotland, Röthlisberger, USM, Victorinox and Louis Vuitton. 

De Artemide Decomposé Light plafondlamp is verkrijgbaar in 4 kleuren. Wij kunnen u ook voorzien van de vloer-, tafel- en hanglampversie van de Decomposé/lijn.

Artemide koopt u bij Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Artemide. U kunt bij ons terecht voor Artemide vloerlampen, Artemide hanglampen,Artemide wandlampen, Artemidetafellampen en Artemide plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Artemide snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Artemide? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

Merk
Artemide
Type
Artemide Decomposé Light Ceiling
Ontwerper
Atelier Oï
Kleur:
Gekleurd (divers)
Materiaal
Aluminium
Afmetingen
Hoogte: 6 cm x diameter 10 cm
Lichtbron
LED 1x6W of fluo 1x8W (E27)
Lichtbron meegeleverd?
Nee
Schakelaar
Met schakelaar
Levertijd
1 tot 2 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Artemide Decomposé Light Ceiling
Sterren