Artemide Decomposé Light Ceiling

379,-
36005

Decomposé Light Ceiling

Artikelnummer: ATE98 Categorieën: ,

Beschrijving

De authentieke Artemide Decomposé Light plafondlamp laat het licht breken op elke ring, wat een prachtig schouwspel van schaduwen en licht rond van deze lamp teweegbrengt. De karakteristieke Decomposé is ontworpen door Atelier Oï, zij verzorgen onder andere designontwerpen voor Bulgari, Driade, Foscarini, Moroso, Pringle of Scotland, Röthlisberger, USM, Victorinox and Louis Vuitton. 

De Artemide Decomposé Light plafondlamp is verkrijgbaar in 4 kleuren. Wij kunnen u ook voorzien van de vloer-, tafel- en hanglampversie van de Decomposé/lijn.

Artemide koopt u bij Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Artemide. U kunt bij ons terecht voor Artemide vloerlampen, Artemide hanglampen,Artemide wandlampen, Artemidetafellampen en Artemide plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Artemide snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Artemide? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Afmetingen

Hoogte: 6 cm x diameter 10 cm

Extra optie

Fumé, Goud, Oranje, Rood

Kleur

Coloured

Levertijd

1 tot 2 weken

Soort lichtbron

LED 1x6W of fluo 1x8W (E27)

Lichtbron meegeleverd

Nee

Materiaal

Aluminium

Ontwerper

Atelier Oï

Schakelaar

Met schakelaar

Type

Artemide Decomposé Light Ceiling