Meer afbeeldingen

Artemide Decomposé Light Suspension
Uw iDEAL-prijs: € 304,00
€ 320,00

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

De authentieke Artemide Decomposé Light hanglamp laat het licht breken op elke ring, wat een prachtig schouwspel van schaduwen en licht rond van deze lamp teweegbrengt. De karakteristieke Decomposé is ontworpen door Atelier Oï, zij verzorgen onder andere designontwerpen voor Bulgari, Driade, Foscarini, Moroso, Pringle of Scotland, Röthlisberger, USM, Victorinox and Louis Vuitton. 

De Artemide Decomposé Light hanglamp is verkrijgbaar in 4 kleuren. Wij kunnen u ook voorzien van de vloer- plafond- en tafellampversie van de Decomposé-lijn.

Artemide koopt u bij Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Artemide. U kunt bij ons terecht voor Artemide vloerlampen, Artemide hanglampen,Artemide wandlampen, Artemidetafellampen en Artemide plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Artemide snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Artemide? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Artemide
Type Artemide Decomposé Light Suspension
Ontwerper Atelier Oï
Kleur: Divers
Materiaal Aluminium
Afmetingen Hoogte: 38 cm x diameter 9.8 cm Maximale hoogte vanaf plafond: 20 cm
Lichtbron Led 1 x E27 led 6W of FLUO 1 x E27 led 8W
Lichtbron meegeleverd? Ja
Levertijd 1 tot 2 weken
Schakelaar Met schakelaar
Beoordelen