FEZ

Toont alle 3 resultaten

FEZ, niet alleen de naam van een stad in Marokko waar ooit een hoofddeksel in de vorm van een afgeknotte kegel werd gemaakt. Maar FEZ is ook de naam van een lampmodel van Baltensweiler.

Eenvoudig qua vorm, veeleisend qua functie

De eenvoud van de vorm en de hoge eisen aan de functie zijn de belangrijkste aspecten van de FEZ. Met de hoge lichtopbrengst is hij geschikt voor woon-, kantoor- en objectruimtes. Kenmerkend voor FEZ is de aluminium lampkop, deze dient tevens als koellichaam en bescherming tegen verblinding.

Lichtopbrengst

Twee krachtige LED's zorgen voor een hoge lichtefficiëntie van de FEZ; een daarvan is in de lampkop gemonteerd. De lichtbundel van deze LED wordt via een lens uit de conische lampkop geleid. De tweede op de lampkop geplaatste LED verspreidt het licht in de ruimte en kan naar behoefte worden ingeschakeld. Een dimmer is geïntegreerd.

Beweegbaar en uitschuifbaar

De beweegbare en uitschuifbare vloerlamp FEZ S met de richtbare lampkop maakt veelzijdig gebruik mogelijk. De krachtige lamp geeft voldoende licht om een ​​ruimte te verlichten. De verstelbare lampkop en het geïntegreerde dimmen van het licht maken een grote verscheidenheid aan lichtstemmingen in de ruimte mogelijk.

Baltensweiler specialist

Dé Baltensweiler FEZ-lamp van uw dromen gezien? Bestel deze dan eenvoudig in deze webshop. Wilt u Baltensweiler FEZ-lampen liever in het echt zien, of persoonlijk lichtadvies ontvangen? Bezoek dan onze showroom of bel met 050 312 84 43. U kunt uiteraard ook mailen.