Baltensweiler LINIjA T

834,-
79230

Eenvoudig in ontwerp – praktisch in het dagelijks leven. De LINIjA tafellamp is teruggebracht tot de essentie zonder aan functionaliteit in te boeten. Met zijn filigrane roestvrijstalen staven en de eenvoudige aluminium lampkop zet de tafellamp subtiele accenten in de ruimte.

Dé Baltensweiler-specialist
Standaard 5% korting
Gratis verzending binnen Nederland
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

De Baltensweiler LINIjA T is een verstelbare leeslamp..

Eenvoudig en prachtig praktisch

Eenvoudig in ontwerp – praktisch in het dagelijks leven. De LINIjA tafellamp is teruggebracht tot de essentie zonder aan functionaliteit in te boeten. Met zijn filigrane roestvrijstalen staven en de eenvoudige aluminium lampkop zet de tafellamp subtiele accenten in de ruimte

Creeër u eigen stemming

De lampkop heeft een vaste stralingshoek, maar kan individueel worden gepositioneerd. Het kan verticaal op de koppeling worden verplaatst en vrij worden aangepast met het scharnier. Tegelijkertijd creëert de LINIjA een optimaal, niet-verblindend leeslicht.

Dit alles maakt de lamp tot een ideale leeslamp aan tafel of in de slaapkamer – of het nu gaat om het lezen van de ochtendkrant bij de koffie of het lezen van een boek in bed.

Effectief en prachtig licht

Het licht van de COB-LED overtuigt door zijn helderheid en de beste kleurweergave. De speciale glazen lens zorgt in combinatie met de zwarte anti-verblindingsring voor een aangenaam verblindingsvrij en homogeen lichtbeeld.

Niet onbelangrijk: In de voet is de knop voor het schakelen en traploos dimmen van de lamp geïntegreerd. Er is ook een depot voor de kabel.

Kleuren

De LINIja wordt geleverd in 2 verschillende kleuren

  • Aluminium
  • Zwart

 

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Kleur:

Aluminium, Zwart

Afmetingen

Hoogte: 145 – 154 cm, Basis: diam. 19,5 cm en 2,5 cm hooh, Lampen: 21,7 cm lang

Soort lichtbron

COB-LED 14W, 2700K, 2 x 425 lm = 850 lm, CRI90

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Geanodiseerd aluminium

Ontwerper

Team Baltensweiler

Schakelaar

Met dimmer

Type

LINIjA T