Baltensweiler PIO

1.259,-
1.19605

De tafellamp Pina LED (2018) van Baltensweiler  is een ideale leeslamp voor aan tafel of in de slaapkamer – of het nu gaat om het lezen van de ochtendkrant bij de koffie of het lezen van een boek in bed.

Dé Baltensweiler-specialist
Standaard 5% korting
Gratis verzending binnen Nederland
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

De vloerlamp PIO S (2018) van Baltensweiler is een ideale leeslamp door de grote actieradius door de flexibele stang en het zeer efficiënte licht van de power-LED’s. Tijdens het gebruik manifesteert zich een fijne lichtgloed op de rand van de armatuurkop.

Kleuren

De vloerlamp PIO S wordt geleverd in 3 verschillende kleuren

  • Aluminium
  • Brons
  • Zwart

PIO en PINA-collectie, flexibele en gerichte verlichting

Deze vloerlamp behoort tot de PIO-vloerlamp en de PINA-tafellampcollectie, die alleen verschillen in de lengte van hun dubbele armstructuur.

PINA en PIO hebben een platte, ronde lampkop van aluminium, die met een kogelgewricht aan de tweearmige structuur is bevestigd. Twee gewrichten geven de lampstructuur een grote actieradius. De kop kan ook flexibel worden verplaatst en maakt gerichte verlichting mogelijk op bureaus, nachtkastjes of naast de bank.

Prachtige verlichting, makkelijk in te stellen

Aan de onderkant van de kop zit de LED in een ondiepe inkeping, zodat het licht in één richting wordt gericht en de verblinding enigszins wordt verminderd. Met de drukknop naast de LED kan het licht comfortabel in vijf stappen worden in- en uitgeschakeld of gedimd. Dankzij de Memory-functie keren de lampen terug naar de laatst geselecteerde helderheidsinstelling wanneer ze opnieuw worden ingeschakeld.

De PIO is leverbaar in:

  • 2700 K(elvin): warm wit
  • 3000 K(elvin): helder wit

Optioneel: opzetstukken

De stralingshoek is 120°, maar kan worden gewijzigd met behulp van optionele optische opzetstukken die apart verkrijgbaar zijn. Je kunt kiezen uit drie opzetstukken: 20° voor gerichte accenten en selectieve verlichting; 60° voor bredere accentverlichting van objecten, muren en tafels; 100° voor brede verlichting. De optiek zorgt ook voor meer verblindingscontrole. Ze worden magnetisch bevestigd aan de lampkop en kunnen op elk moment worden verwijderd of vervangen. Afhankelijk van de stralingshoek hebben de optieken verschillende vormen. Wilt u advies over deze opzetstukken, onze lichtadviseurs helpen u graag verder.

 

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Kleur:

Aluminium, Brons, Zwart

Afmetingen

Lengte armen, beide: 44 cm, Diam. schild: 13 cm, Diam. voet: 19 cm (Hoogte: 1,5 cm)

Soort lichtbron

Power LED 9W, 2700K/3000K, 670 lm/720 lm

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Geanodiseerd aluminium

Ontwerper

Team Baltensweiler

Schakelaar

Met dimmer

Type

Pina T LED