Baltensweiler

Eigenzinnig en vooruitstrevende designverlichting, de perfecte omschrijving van Baltensweiler. Ooit begon het echtpaar Rosemarie en Rico Baltensweiler in hun eigen huis met verlichting, vandaag de dag is dit merk een topleverancier van vooral LED-verlichting.

Resultaat 1–24 van de 25 resultaten wordt getoond

Ottevangers Lichtdesign is erkend leverancier van Baltensweiler

Ottevangers Lichtdesign is sinds jaar en dag erkend leverancier van het Zwisterse topmerk Baltensweiler.

Over Baltensweiler

Het avontuur van het echtpaar Rosemarie en Rico Baltensweiler begon vanaf het eilandje in de rivier Reuss in Luzern. In 1951 maakten zij hun eerste twee lampen voor persoonlijk gebruik, omdat er op de verlichtingsmarktniets geschikts te vinden was. Bevriende architecten zien de ontwerpen en beginnen de bestellen en de oplages lopen op. De start van een zeer succesvol en toonangevend lichtdesign topmerk die vandaag de dag niet weg te denken is uit de verlichtingswereld.

Lichtadvies over Baltensweiler

Onze lichtadviseurs zijn ervaren in het werken met alle producten van dit Zwitserse topmerk en in onze showroom hebben wij een uitgebreide collectie van dit merk. Wij helpen u graag verder.

De Baltensweiler-collecties

Net zo minimalistisch als hun ontwerp is de grootte van hun collectie. Bewust is deze niet te groot. Bekende series zijn o.a.

Als losse lampen gooien de ZETT, TOPOLED en IRIO natuurlijk ook hoge ogen

Grote Baltensweiler-collectie in de showroom

Zelf Baltensweiler ervaren? Bij Ottevangers Lichtdesign hebben wij een ruim assortiment aan waar u uit kunt kiezen: hanglampen, tafellampen en vloerlampen

Baltensweiler kopen?

Dé Baltensweiler -lamp van uw dromen gezien? Bestel deze dan eenvoudig in deze webshop. Wilt u de lampen liever in het echt zien, of persoonlijk lichtadvies ontvangen? Bezoek dan onze showroom of bel met 050 312 84 43. U kunt uiteraard ook mailen.