Meer afbeeldingen

Belux Lifto Led (met wandsteun)
Uw iDEAL-prijs: € 550,05
€ 579,00

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

De Zwitserse onderneming Belux vond zijn ontwerptalenten al op de academies. Zo ook Benjamin Thut, die als eindexamenkandidaat de ontwerpwedstrijd won die Belux had georganiseerd met zijn Lifto. Thut had tijdenlang geëxperimenteerd met een gasdrukveer van de kofferbakklep van een auto om de Lifto op eenvoudige wijze zijn grote reikwijdte te geven. Het systeem met een gasdrukveer en 3 scharnierpunten werd vervolgens gepatenteerd.

In deze lamp wordt een hoge mate van functionaliteit gecombineerd met tijdloos design. Het verstelmechanisme, het veranderen van de kleur en de dimfunctie met LED zijn nagenoeg onzichtbaar in de filigraine constructie geïntegreerd. Zij maken de Lifto tot een technisch toonaangevende lamp die geschikt is voor talloze toepassingen in huis en op kantoor.

De Lifto is ook verkrijgbaar met een wandbevestiging

Extra informatie

Extra informatie

Merk Belux
Type Lifto Led (met wandsteun)
Ontwerper Benjamin Thut
Materiaal Aluminium
Afmetingen Zie tekening
Lichtbron Led max 7 watt 2700K en 4000K
Lichtbron meegeleverd? Ja
Levertijd 3 tot 4 weken
Schakelaar Met dimmer
Beoordelen

Klantenbeoordelingen 1 item(s)

Een dikke 10
Op 29 september 2017 deze lamp gekocht. We waren op zoek naar een mooie tafellamp. Dit kadertje kwamen we tegen in de salehoek. Voor een zeer zachte prijs van 199,- . Wat een fijne lamp hebben we kunnen kopen op deze geluksdag. Mooi design, zeer praktisch en degelijk materiaal. Een mooie professionele tafellamp.
Beoordeling door Francien / (Geplaatst op 30-09-2017)