Meer afbeeldingen

Belux Twilight
Uw iDEAL-prijs: € 1.579,85
€ 1.663,00

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

De Zwitser Thomas Egloff, oprichter van Belux, heeft een heel persoonlijke opvatting over licht en de ontwikkeling hiervan. Wat er toe leidt dat hij al vroeg contact zocht met vernieuwende en vooraanstaande vormgevers en architecten. Het echtpaar Samantha en John Rischl-Lassoudry ontwierp voor Belux de Twilight, die rondschijnend direct en indirect licht op verrassende wijze combineert.

Binnen een kunststofzuil van acryl projecteren 2 lichtbronnen boven en 2 onder licht in elkaars richting. De structuur aan de binnenzijde van de kunststofzuil vangt het licht op een verrassende wijze, waarbij de dimmer niet alleen sfeer verhogend werkt maar ook voor een totaal ander effect van de zuil zorgt.

Het indirecte licht, dat voornamelijk via het plafond voor een ruimtelijke verdeling zorgt, is zodanig in de zuil gemonteerd, dat de top een markant accent krijgt.

Naast deze halogeen-versie is de Twilight verkrijgbaar en een bijna 90% zuiniger exemplaar in LED, met regelbare helderheid en witheid en een te verwachten levensduur van 20 jaar en upgradebare lichttechniek.

Extra informatie

Extra informatie

Type Belux Twilight
Ontwerper Samantha Ritschl-Lassoudry, John Ritschl-Lassoudry
Kleur: Transparant
Materiaal Staal en acryl
Afmetingen H 188 x B 22,5 voet 32,5 x 23 cm
Lichtbron R7s max 230 watt en 4x par 16 max 50 watt of Led 48-80 watt -2700-4000K
Lichtbron meegeleverd? Ja
Levertijd 3 tot 4 weken
Schakelaar Met dimmer
Beoordelen