Belux Twilight

€ 1.915,00 iDEAL-prijs € 1.819,25
De Zwitser Thomas Egloff, oprichter van Belux, heeft een heel persoonlijke opvatting over licht en de ontwikkeling hiervan. Wat er toe leidt dat hi...

De Zwitser Thomas Egloff, oprichter van Belux, heeft een heel persoonlijke opvatting over licht en de ontwikkeling hiervan. Wat er toe leidt dat hij al vroeg contact zocht met vernieuwende en vooraanstaande vormgevers en architecten. Het echtpaar Samantha en John Rischl-Lassoudry ontwierp voor Belux de Twilight, die rondschijnend direct en indirect licht op verrassende wijze combineert.

Binnen een kunststofzuil van acryl projecteren 2 lichtbronnen boven en 2 onder licht in elkaars richting. De structuur aan de binnenzijde van de kunststofzuil vangt het licht op een verrassende wijze, waarbij de dimmer niet alleen sfeer verhogend werkt maar ook voor een totaal ander effect van de zuil zorgt.

Het indirecte licht, dat voornamelijk via het plafond voor een ruimtelijke verdeling zorgt, is zodanig in de zuil gemonteerd, dat de top een markant accent krijgt.

Merk
Belux
Type
Belux Twilight
Ontwerper
Samantha Ritschl-Lassoudry, John Ritschl-Lassoudry
Kleur:
Transparant
Materiaal
Staal en acryl
Afmetingen
Hoogte: 188 cm | Breedte: 22,5 cm | Voet 32,5 cm
Lichtbron
LED 64W | 2700 K - 6027lm of 1800-3000K DtW - 4720lm
Lichtbron meegeleverd?
Ja
Schakelaar
Met dimmer
Levertijd
2-3 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Belux Twilight
Sterren