Belux Up Down

€ 956,00 iDEAL-prijs € 908,20
Updown van Belux is een afstudeeropdracht van Reto Schöpfer aan de hogeschool voor vormgeving in Zürich. Schöpfer wilde een multifunctionele ...

Updown van Belux is een afstudeeropdracht van Reto Schöpfer aan de hogeschool voor vormgeving in Zürich. Schöpfer wilde een multifunctionele lamp ontwerpen waarbij energiebesparend licht en hoogwaardige materialen met elkaar konden worden gecombineerd. De vleugels kunnen dankzij een geniaal mechanisme met één hand in de gewenste positie worden gebracht. Het licht kan naar wens worden aangepast. Dankzij de vloeiende overgang van direct naar indirect licht zijn er vele varianten mogelijk, van directe werkverlichting tot sfeerverlichting. De lamp kan naar behoefte worden ingesteld voor meer diffuus licht of voor verlichting van een deel van de ruimte.

Kan een lamp die een REDDOT, Design Preis Schweitz en vermelding in het International Design Book heeft ontvangen een bestseller zijn? De UPDOWN bewijst het. De Updown is verkrijgbaar in 126 cm en 156 cm.

Merk
Belux
Type
Belux Up Down
Ontwerper
Reto Schopfer
Kleur:
Divers
Materiaal
Aluminium
Afmetingen
B 126 x H 8,5 cm of B 156 x 8,5 cm
Lichtbron
LED 34W of 42W | 2700K of 3000K
Lichtbron meegeleverd?
Ja
Schakelaar
Zonder schakelaar
Levertijd
3 tot 4 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Belux Up Down
Sterren