Blog

Wanneer u een huis laat bouwen, heeft u een belangrijke en intensieve rol. U moet over elk detail meedenken, overleggen en uiteindelijk besluiten. Wat betreft verlichting helpen wij u graag verder.

Lichtadvies bij een nieuwbouwwoning

Uw prachtige nieuwbouwwoning geeft u sfeer met een toegepast lichtplan. De juiste keuze voor verlichting is bepalend voor de sfeer. een nieuwbouw is het ideale moment om de gewenste sfeer precies goed vorm te geven.

Begin op tijd met een lichtplan

Tijdig een lichtplan opstellen voor uw nieuwbouwwoning is belangrijk. U kunt dan gelijk rekening houden met de aanleg van lichtpunten, wandcontactdozen en kabels. Daarbij is het dé ideale mogelijkheid om de kabels te laten wegwerken in uw nieuw thuis. Dat scheelt u onnodige meerkosten, een extra verbouwing, vertraging of hinderlijke snoeren in uw nieuwe woning.

Samen met u een lichtadvies voor uw nieuwbouwwoning

Uw wens is ons vertrekpunt. Samen met u nemen we uw verwachtingen, wensen en ideeën door, met de bouwtekening als basis. Onze lichtadviseur matcht uw wensen ten aanzien van vormgeving, sfeer, licht en samenhang met de juiste lichttechniek en prachtige armaturen. Denk hierbij aan de functies van basisverlichting en functionele verlichting, bijvoorbeeld in de keuken, badkamer en de woonkamer. Daarnaast nemen wij u uiteraard ook mee in de accentverlichting het decoratieve deel, de blikvangers in uw nieuw huis.

Verwerken van een lichtadvies in een bouwtekening

Op basis van dit gesprek maken onze lichtadviseurs een schets of desgewenst vertaald in een CAD-tekening. Met deze tekening kan uw aannemer en installateur uit de voeten, onze adviseurs werken namelijk elk detail, maatvoering en specificaties uit.

Installatie en montage

Ottevangers Lichtdesign beschikt over een ervaren en kundige montageafdeling, samen met u, uw aannemer of installateur komen we tot een prachtig resultaat.

U wilt een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning?

Neem contact op met Ottevangers Lichtdesign via: