Een Moooi-weekend @ Ottevangers Lichtdesign

Een Moooi-weekend @ Ottevangers Lichtdesign

Het Nederlandse designlabel Moooi heeft wereldwijd veel faam vergaard. Marcel Wanders en Casper Vissers staan aan de wieg van dit roemruchte merk waarvan experts het unieke en de schoonheid van de designs roemen die dit merk heeft te bieden. De unieke vernieuwende en soms humoristische ontwerpen weten in elk interieur de aandacht te trekken. 

Op zaterdag 23 november en zondag 24 november biedt Ottevangers Lichtdesign in samenwerking met Moooi een Moooi-weekend.

Tijdens dit weekend kuny u met eigen ogen diverse iconen van Moooi bewonderen; zoals de Heracleum, Perch, The Party, Raimond, Nr2, Pet Light, Random, Love sofa, accessoires en de levensgrote Moooi Horse.

Gratis Egg Vase bij aankoop Moooi!

Bij aankoop van een Moooi product (vanaf 500,- incl btw) ontvangen klanten die aanwezig zijn tijdens het Moooi weekend een gratis Egg Vase naar keuze! Deze actie is geldig tot 31 december 2019!

Maak uw eigen Perch

Treed in de voetsporen van Umut Yamac en maak tijdens het Moooi-weekend exclusief uw eigen Perch!

Moooi Carpets 

Ook de kleden van Moooi ontbreken niet tijdens dit weekend. In de showroom vindt u naast een nog anonieme blikvanger ook brochures van deze topcollectie.

Wij heten u van harte welkom!

Laat weten dat u komt of tag de mensen die het niet mogen missen; bekijk het event op Facebook!