Brand van Egmond

Bij Ottevangers Lichtdesign vindt u het gerenommeerde merk Brand van Egmond. De collectie bestaat onder andere uit de Galaxy, een hoogwaardige kwaliteit aan glazen bollen. Bekijk hier het assortiment Brand van Egmond bij Ottevangers Lichtdesign en laat deze unieke verlichting uw interieur verrijken.

Toont alle 5 resultaten

De geschiedenis van Brand van Egmond

Brand van Egmond is een gerenommeerd Nederlands merk dat bekend staat om zijn unieke en handgemaakte verlichting. Het merk is in 1989 opgericht door de ontwerpers William Brand en Annet van Egmond. Op dit moment is het merk zeer bekend in de design verlichting en is het een pionier op vele aspecten.

Hun missie was om kunst en functionaliteit te combineren. Dit heeft geresulteerd in een design lamp die niet alleen een lichtbron is, maar ook een kunstwerk op zich. Hierdoor is dit in ieder interieur toe te passen en zal het een ruimte luxueuzer laten ogen.

De collecties van het merk

Brand van Egmond heeft door de jaren heen verschillende series lampen ontwikkeld. Ieder met een eigen karakter en stijl. Bij Ottevangers Lichtdesign wisselt het aanbod van de collecties. Daarentegen geven wij u graag inzicht in de meest populaire collecties van het merk.

Iedere collectie is uniek en bevat aspecten die belangrijk kunnen zijn voor in uw interieur. Ervaar de kwaliteit van de design hanglampen van dit merk of van de overige producten, deze zullen uw ruimte zeker laten stralen.

Voor welk interieur zijn de Brand van Egmond lampen?

De lampen van Brand van Egmond zijn veelzijdig en passen goed in diverse interieurstijlen. In moderne en minimalistische interieurs komen collecties zoals de Line of light en Edison’s tail perfect tot hun recht, dankzij de strakke en eigentijdse ontwerpen. Voor een industrieel interieur bieden de robuuste en artistieke ontwerpen van de Hollywood-serie een vleugje glamour en verfijning.

Klassieke en elegante interieurs kunnen profiteren van de tijdloze charme van de Floating candles en Love you love you not series, die een subtiele maar indrukwekkende aanwezigheid hebben. Zoals hierboven beschreven zijn de Brand van Egmond lampen geschikt voor iedereen.

Het ambacht van handgemaakte verlichting

Bij Brand van Egmond ligt de nadruk op vakmanschap en kwaliteit. Iedere lamp wordt met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden in het Nederlandse atelier. Het proces begint met een zorgvuldig ontwerp, gevolgd door de selectie van de beste materialen.

Vervolgens worden de design lampen met de hand gevormd, gelast en afgewerkt om ervoor te zorgen dat elk stuk perfect is. Deze aandacht voor detail en toewijding aan het ambacht resulteert in verlichting die niet alleen aantrekkelijk is om te zien, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

Brand van Egmond aanschaffen bij Ottevangers Lichtdesign

Brand van Egmond aanschaffen is mogelijk bij Ottevangers Lichtdesign. Zowel in onze webshop als in onze showroom is dit prachtige lampenmerk te ervaren. Laat u inspireren met deze luxueus ogende en handgemaakte verlichting. Kies uit een prachtige melkweg, opvallende eyecatcher of elegante lamp met de collecties van Brand van Egmond, verkrijgbaar bij Ottevangers Lichtdesign.