Catellani & Smith DiscO

1.034,-
98230

Catellani & Smith DiscO

Artikelnummer: Catellani & Smith DiscO Categorieën: , ,

Beschrijving

De plafondlamp DiscO is een ontwerp van het befaamde Catellani & Smith en maakt deel uit van de Luci’d Oro collectie. De DiscO herinterpreteert de historische halogeenlamp ‘Disco’ met behoud van het oorspronkelijke ontwerp. DiscO is uitgerust met een laatste generatie LED-lichtbron. 

De Luci’d Oro collectie is een concept van de lichtbreking, reflecties en schaduw effecten. Bij de Francesca wandlamp met koperen, gouden, zilveren of witte schijf wordt het licht via de achterzijde gereflecteerdwaardoor een zeer bijzonder licht en schaduwspel, ontstaat. Luci d’Oro werd ontwikkeld na reflectie op de kleur van licht: het gouden licht van de zon en vuur; warm licht, waarbij het concept van de breking begon vorm te krijgen in het hoofd Enzo Catellani’s en die hij later gebruikt in andere creaties.

Nauwkeurig handgemaakte bijzondere creaties van superieure kwaliteit: lampen van Catellani and Smith. Deze designers focussen zich op de lichtkleur en doen alle moeite om de warme, gouden kleur van de zon te vangen. Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Catellani & Smith.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Extra optie

Goud, Koper, Wit, Zilver

Afmetingen

Diameter (Ø) 60 cm, Hoogte: 24 cm

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

2-3 weken

Soort lichtbron

Led R7s 14 Watt 3000 Kelvin

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium

Ontwerper

Enzo Catellani

Schakelaar

Zonder schakelaar

Type

DiscO