Catellani & Smith Francesca

1.199,-
1.13905

Artikelnummer: Catellani & Smith Francesca Categorieën: , , ,

Beschrijving

De handgemaakte Francesca wandlamp is een ontwerp van Catellani & Smith maakt deel uit van de Luci ‘d Oro-collectie van dit illustere merk.
Het lijkt als of Francesca los komt van de wand. Door zijn neutrale vorm en keuze uit 2 verschillende maten en verschillende afwerkingen is hij toepasbaar in veel omgevingen. 

De Luci’d Oro collectie is een concept van de lichtbreking, reflecties en schaduw effecten. Bij de Francesca wandlamp met koperen, gouden, zilveren of witte schijf wordt het licht via de achterzijde gereflecteerd waardoor een zeer bijzonder licht en schaduwspel, ontstaat.

Luci d’Oro werd ontwikkeld na reflectie op de kleur van licht: het gouden licht van de zon en vuur; warm licht, waarbij het concept van de breking begon vorm te krijgen in het hoofd Enzo Catellani’s en die hij later gebruikt in andere creaties.

Nauwkeurig handgemaakte bijzondere creaties van superieure kwaliteit: lampen van Catellani and Smith. Deze designers focussen zich op de lichtkleur en doen alle moeite om de warme, gouden kleur van de zon te vangen. Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Catellani & Smith.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Versie:

Ø 120 – Goud, Ø 120 – Koper, Ø 120 – Wit-goud, Ø 120 – Zilver, Ø 80 – Goud, Ø 80 – Koper , Ø 80 – Wit-goud, Ø 80 – Zilver

Afmetingen

Diameter schijf: Ø 80 of Ø120 cm

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

2-3 weken

Soort lichtbron

4×3,5W G9 230V / Energieklasse: A+, 2700K

Lichtbron meegeleverd

Nee

Materiaal

Fiberglas met afwerking goud, koper, zilver of wit

Ontwerper

Enzo Catellani

Schakelaar

Zonder schakelaar

Type

Francesca