Catellani & Smith Giulietta BE F

949,-
90155

Italiaans design
5% korting
Gratis verzending binnen Nederland

Beschrijving

De vloerlamp Giulietta BE van Catellani & Smith bestaat uit een dunne staaf (110 cm) – die ontspringt aan een cirkelvormige basis – en een cirkelvormige schijf die de staaf omhult, voor de eerste oogopslag zonder enige ondersteuning. De schijf die de lichtbron verbergt, is het onderscheidende kenmerk van de lamp.

Draadloos dus overal inzetbaar

Dankzij de werking op batterijen en het ontbreken van kabels kan de nieuwe Giulietta BE gemakkelijk overal worden geplaatst. De lamp wordt gevoed door een Li-iON 3,7V  4100 mA/h batterij. Brandduur max. 3,5 uur op 100%. De oplaadtijd is 4 uur.

Bediening

Met een simpele aanraking van de hand op de kop van de lamp kan de Giulietta BE worden ingeschakeld en op 3 verschillende lichtintensiteiten worden ingesteld.

Kleuren

De draadloze vloerlamp Giulietta BE is leverbaar in zwart en vintage messing

Giulietta-collectie

De Giulietta LED-lampen van Catellani & Smith zijn tijdloze lichtobjecten met een elegant, functioneel design van hoogwaardig metaal. De collectie omvat een vloerlamp, een tafellamp en een wandlamp met een flexibel verstelbare lampkop, evenals een batterij-vloerlamp en een batterij-tafellamp met een vaste reflector voor direct naar beneden gericht licht.

Enzo Catellani ontwierp de Giulietta-lampen naar zijn dochter Giulia, eenvoudig en elegant. De LED’s en dimmerschakelaar of dimmersensor zijn discreet geïntegreerd in de ringvormige, platte lampkop. De structuur is rechtlijnig en duidelijk vormgegeven, afhankelijk van het model met een flexibele arm om het licht te richten, om een ​​bepaald punt in de kamer te accentueren of als leeslamp op het bureau, in de woonkamer of naast het bed.

De batterijlampen daarentegen stralen hun licht direct naar beneden en kunnen gebruikt worden als lichtbron op een tafel of dressoir of als lichtaccent in een hoek van de kamer. Alle Giulietta-lampen kunnen worden gedimd tot drie helderheidsniveaus.Afhankelijk van het model is de bediening handsfree met een gebaar onder de lampkop of door het LED-bord aan te raken.

 

 Catellani&Smith | Ottevangers Lichtdesign

 

The basic rule that I’ve set for everything I do and that I’ve instilled in my collaborators is to put your heart and soul into what you’re doing.

Enzo Catellani

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Gewicht 0,000000 kg
Afmetingen

Basis en ring: Ø 13 cm, Hoogte: 110 cm

Kleur

Zwart, Vintage messing

Dimmer

Ja (dimmer geïntegreerd)

Levertijd

2 tot 3 weken

Soort lichtbron

LED: 1×2,6W, output 2,6W 5V @1,2 A, Energieklasse G, 189 Lumen, 2700 Kelvin, CRI >90

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Basis: messing staaf en vintage messing met zwarte hoepel

Ontwerper

Enzo Catellani

Schakelaar

Aan-/uitschakelaar op armatuur

Type

Giulietta BE F (vloerlamp)