Catellani & Smith Luna (kaarsenhouder)

211,-
20045

Artikelnummer: Catellani & Smith Luna kaarsenhouder Categorieën: , , ,

Beschrijving

De Catellani & Smith Luna tafellamp kaarsenhouder maakt deel uit van de collectie van Luci d’Oro en zorgt voor heel unieke lichteffecten. Deze effecten ontstaan vanwege de geaardheid van de schijf: de schijf in zilver brengt een wat koeler licht, terwijl de gouden schijf voor een warm en gezellig licht zorgt. 

De Luci’d Oro collectie is een concept van de lichtbreking, reflecties en schaduw effecten. Bij de Francesca wandlamp met koperen, gouden, zilveren of witte schijf wordt het licht via de achterzijde gereflecteerdwaardoor een zeer bijzonder licht en schaduwspel, ontstaat. Luci d’Oro werd ontwikkeld na reflectie op de kleur van licht: het gouden licht van de zon en vuur; warm licht, waarbij het concept van de breking begon vorm te krijgen in het hoofd Enzo Catellani’s en die hij later gebruikt in andere creaties.

Nauwkeurig handgemaakte bijzondere creaties van superieure kwaliteit: lampen van Catellani and Smith. Deze designers focussen zich op de lichtkleur en doen alle moeite om de warme, gouden kleur van de zon te vangen. Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Catellani & Smith.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Kleur:

Goud, Koper, Zilver

Afmetingen

Diameter Ø 17 cm, Breedte: 11 cm, Diepte 11 cm

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

2-3 weken

Soort lichtbron

Kaarslicht… (meegeleverd!)

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium en ijzer

Ontwerper

Enzo Catellani

Schakelaar

Zonder schakelaar

Type

Luna kaarsenhouder