Catellani & Smith Macchina Della Luce Mod. F

€ 3.642,00 iDEAL-prijs € 3.459,90
Macchina della Luce van Catellani& Smith is een hangend object, waarvan u zelf de samenstelling kunt bepalen en de op hemellichamen gebaseerde ...

Macchina della Luce van Catellani& Smith is een hangend object, waarvan u zelf de samenstelling kunt bepalen en de op hemellichamen gebaseerde vormen en rondingen van bladgoud, bladzilver of bladkoper laten voorzien. Het afgebeelde model (Model F) is voorzien van elkaar aanstralende, zacht reflecterende schalen van getamponneerd bladgoud en een naar beneden gerichte schaal voorzien van omlaag hangend bladgoud. De Macchina della Luce is een schitterende lamp voor hoge plafonds. 

Heeft u interesse in de andere mogelijkheden met dit armatuur? Bijvoorbeeld dient de lamp dimbaar te zijn of wilt u minder schijven. ONeem dan contact met ons op via telefoon (050-3128443) of e-mail. 

Nauwkeurig handgemaakte bijzondere creaties van superieure kwaliteit: lampen van Catellani&Smith. Deze designers focussen zich op de lichtkleur en doen alle moeite om de warme, gouden kleur van de zon te vangen.

 Catellani&Smith | Ottevangers Lichtdesign

Merk
Catellani & Smith
Type
Macchina Della Luce Mod. F
Ontwerper
Enzo Catellani
Kleur:
Zie keuzemenu
Materiaal
Aluminium met blad-goud, -koper of -zilver
Afmetingen
Disc Diameter 120 (met Leaf) -80-50-30 cm H max.150cm
Lichtbron
LED board 24V DC / 9x6W / Energieklasse A+ / lumen 5670 / K range 2600-2800 / CRI 80
Lichtbron meegeleverd?
Ja
Schakelaar
-
Levertijd
4 tot 6 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Catellani & Smith Macchina Della Luce Mod. F
Sterren