Catellani & Smith

Het Italiaanse merk Catellani & Smith is verkrijgbaar bij Ottevangers Lichtdesign. De design lampen zijn nauwkeurig handgemaakte bijzondere creaties van superieure kwaliteit. Deze designers focussen zich op de lichtkleur en doen alle moeite om de warme, gouden kleur van de zon te vangen. Bekijk hier het assortiment Catellani & Smith bij Ottevangers Lichtdesign.

Resultaat 1–24 van de 54 resultaten wordt getoond

Over Catellani & Smith

Catellani & Smith is een gerenommeerd Italiaans merk, opgericht door de visionaire ontwerper Enzo Catellani in 1989. Met een passie voor licht en design heeft het merk zich gevestigd als een pionier in design verlichting. Catellani & Smith is synoniem geworden met innovatieve ontwerpen die de grenzen van traditionele verlichting overstijgen, waarbij kunst en ambacht naadloos samenkomen.

Series van Catellani & Smith

Catellani & Smith biedt een breed assortiment aan verlichtingsoplossingen, elk met een uniek karakter en een eigen verhaal. Hieronder nemen wij de meest populaire series met u door.

  1. Fil de Fer: Dit iconische ontwerp is vervaardigd uit met de hand geweven aluminium draad, wat resulteert in een betoverende lichtbron. De Fil de Fer-serie omvat zowel hanglampen als wand- en vloerlampen, die elk een magische sfeer creëren in uw woning.
  2. Stchu-Moon: De Stchu-Moon collectie speelt met het idee van onregelmatigheden en imperfecties, waarbij de binnenzijde van de lampen bedekt is met een ruwe, met de hand aangebrachte textuur die het licht op een unieke manier reflecteert.
  3. Lederam: De Lederam-serie combineert minimalistische vormen met geavanceerde LED-technologie. De verfijnde schijven en elegante lijnen maken deze serie tot een voorbeeld van moderne details en energie-efficiëntie.
  4. Lucenera: Deze serie benadrukt functionaliteit en aanpasbaarheid. De eenvoudige, cilindervormige lampen kunnen gericht worden om specifieke objecten of gebieden te verlichten, ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

De hierboven genoemde series zijn uiterst populaire keuzes voor veel mensen.

Wat maakt dit merk uniek?

Catellani & Smith lampen onderscheidt zich door een aantal kernkwaliteiten die het merk uniek maken in de wereld van verlichting:

  1. Ambachtelijke vakmanschap: Iedere lamp van Catellani & Smith wordt met de hand gemaakt in hun atelier in Italië. Dit garandeert een hoge mate van precisie en aandacht voor detail, waarbij elk ontwerp een uniek kunstwerk is.
  2. Innovatief design: De ontwerpen van Catellani & Smith zijn niet alleen functioneel, maar ook qua uiterlijk indrukwekkend. Ze dagen de normaliteiten uit en creëren verlichting die zowel inspirerend als transformeerbaar is.
  3. Duurzaamheid en kwaliteit: Het merk gebruikt hoogwaardige materialen en duurzame methoden bij het produceren. De integratie van LED-technologie in veel van hun ontwerpen benadrukt hun toewijding aan energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid.
  4. Exclusiviteit: Met hun unieke ontwerpen en beperkte oplages biedt Catellani & Smith een gevoel van exclusiviteit en luxe. Hun verlichting is niet zomaar een lichtbron, maar een statement piece dat een ruimte transformeert.

Voor wie is Catellani & Smith

Catellani & Smith richt zich op een doelgroep die waarde hecht aan zowel uitstraling als functionaliteit. Hun lampen zijn ideaal voor mensen met een scherp oog voor design en innovatie. De lampen van Catellani & Smith passen perfect in stijlvolle woningen, galerieën en exclusieve ruimtes waar deze hoogstaande design lampen tot hun recht komen.

Catellani & Smith bestellen bij Ottevangers Lichtdesign

Catellani & Smith bestellen doet u bij Ottevangers Lichtdesign. Het merk biedt niet alleen lampen, maar een unieke ervaring waarbij kunst en technologie samenkomen. Het merk blijft een baken van creativiteit en vakmanschap, perfect voor diegenen die hun omgeving willen verrijken met uitzonderlijk design. Eerst de verlichting in het echt aanschouwen? Kom langs in onze showroom en bekijk de exclusieve uitstraling van dit Italiaanse merk. Weet u al welke lamp uw interieur gaat verrijken? Bestel dan gemakkelijk en veilig Catellani & Smith bij Ottevangers Lichtdesign.