Delta Light Montur M E27 IP65 (IN AND OUTDOOR)

644,- 61180

Met de Montur reeks toont Delta Light een eigen interpretatie van een archetypische verschijningsvorm: een lichtbron die vervat zit tussen de ribben van een kubus of cirkel. De Montur is er in een binnen- en buitenversie, als grond-, wand- en plafondarmatuur en met ledclusters of rustiek ogende filament-ledlampen. De reeks voelt zich goed thuis in landelijke maar ook hedendaagse woningen, en is geschikt voor hotels en publieke gebouwen. De Montur blaast niet alleen nieuw leven in een klassieke verschijningsvorm, hij voegt er ook een gedetailleerde verfijning aan toe.

Artikelnummer: DEL6 Categorieën: , ,

Beschrijving

Met de wandlamp/buitenlamp Montur reeks toont Delta Light een eigen interpretatie van een archetypische verschijningsvorm: een lichtbron die vervat zit tussen de ribben van een kubus of cirkel. De Montur is er in een binnen- en buitenversie, als grond-, wand- en plafondarmatuur en met ledclusters of rustiek ogende filament-ledlampen. De reeks voelt zich goed thuis in landelijke maar ook hedendaagse woningen, en is geschikt voor hotels en publieke gebouwen. Deze versie van Montur is geschikt als buitenverlichting.

De Montur blaast niet alleen nieuw leven in een klassieke verschijningsvorm, hij voegt er ook een gedetailleerde verfijning aan toe.

Delta Light | Ottevangers Lichtdesign

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Afmetingen

Breedte: 16 cm x Hoogte: 24 cm x Diepte: 12 cm

Kleur

Zwart met helder glas

Levertijd

2 tot 3 weken

Soort lichtbron

E27 Led max. 5W IP65

Lichtbron meegeleverd

Nee

Materiaal

Aluminium

Ontwerper

Delta Light

Schakelaar

Zonder schakelaar

Type

Delta Light Montur M E27 IP65 (IN AND OUTDOOR)

Andere suggesties…