Delta Light Montur M O E27

519,-
49305

Met de Montur reeks toont Delta Light een eigen interpretatie van een archetypische verschijningsvorm: een lichtbron die vervat zit tussen de ribben van een kubus of cirkel. De Montur is er in een binnen- en buitenversie, als grond-, wand- en plafondarmatuur en met ledclusters of rustiek ogende filament-ledlampen. De reeks voelt zich goed thuis in landelijke maar ook hedendaagse woningen, en is geschikt voor hotels en publieke gebouwen. De Montur blaast niet alleen nieuw leven in een klassieke verschijningsvorm, hij voegt er ook een gedetailleerde verfijning aan toe.

Artikelnummer: DEL2 Categorieën: ,

Beschrijving

Met de Montur reeks toont Delta Light een eigen interpretatie van een archetypische verschijningsvorm: een lichtbron die vervat zit tussen de ribben van een kubus of cirkel. De Montur is er in een binnen- en buitenversie, als grond-, wand- en plafondarmatuur en met ledclusters of rustiek ogende filament-ledlampen. De reeks voelt zich goed thuis in landelijke maar ook hedendaagse woningen, en is geschikt voor hotels en publieke gebouwen. 

De Montur blaast niet alleen nieuw leven in een klassieke verschijningsvorm, hij voegt er ook een gedetailleerde verfijning aan toe.

 

Delta Light | Ottevangers Lichtdesign

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Afmetingen

Breedte: 16 cm x Hoogte: 24 cm x Diepte: 12 cm

Kleur:

Flemisch Brons, Flemisch Goud, Zwart

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

2 tot 3 weken

Soort lichtbron

E27 Led max. 7W

Lichtbron meegeleverd

Nee

Materiaal

Aluminium

Ontwerper

Delta Light

Schakelaar

Zonder schakelaar

Type

Delta Light Montur M O E27

Andere suggesties…