Delta Light Montur S LED IP65 (In and Outdoor)

579,-
55005

Met de Montur reeks toont Delta Light een eigen interpretatie van een archetypische verschijningsvorm: een lichtbron die vervat zit tussen de ribben van een kubus of cirkel. De Montur is er in een binnen- en buitenversie, als grond-, wand- en plafondarmatuur en met ledclusters of rustiek ogende filament-ledlampen. De reeks voelt zich goed thuis in landelijke maar ook hedendaagse woningen, en is geschikt voor hotels en publieke gebouwen. De Montur blaast niet alleen nieuw leven in een klassieke verschijningsvorm, hij voegt er ook een gedetailleerde verfijning aan toe.

Beschrijving

Met de Montur reeks toont Delta Light een eigen interpretatie van een archetypische verschijningsvorm: een lichtbron die vervat zit tussen de ribben van een kubus of cirkel. De Montur is er in een binnen- en buitenversie, als grond-, wand- en plafondarmatuur en met ledclusters of rustiek ogende filament-ledlampen. De reeks voelt zich goed thuis in landelijke maar ook hedendaagse woningen, en is geschikt voor hotels en publieke gebouwen. Deze versie van Montur is geschikt als buitenverlichting.

De Montur blaast niet alleen nieuw leven in een klassieke verschijningsvorm, hij voegt er ook een gedetailleerde verfijning aan toe.

Delta Light | Ottevangers Lichtdesign

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Afmetingen

D 17 x B 15 x H 15 cm

Extra optie

2700K, 3000K

Kleur

Zwart met opaal glas

Levertijd

2 tot 3 weken

Soort lichtbron

Led 6,3W, 960lm, 2700K of 3000K

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium en opaalglas

Ontwerper

Delta Light

Schakelaar

Zonder schakelaar

Type

Delta Light Montur S LED IP65 (In and Outdoor)

Andere suggesties…