Kapstokken

Koop luxueuze en unieke kapstokken bij Ottevangers Lichtdesign!

Toont alle 6 resultaten

Een design kapstok bij u aan de wand

Een design kapstok is onmisbaar aan de wand. Het is een woonaccessoire waar veelal weinig aandacht aan besteed wordt. Dit is jammer, aangezien u de hal hiermee een mooie uitstraling kunt geven. Een moderne kapstok is allesbehalve saai. Dit ziet u terug in de Radius Collectie die Ottevangers Lichtdesign aanbiedt  Het design van deze kapstokken is uniek en zijn kwalitatief uitmuntend.

Kapstok-collectie (wereld)steden van Radius

Met de City Coat Rack houdt u uw herinnering levend aan uw favoriete stad. Vele momenten op een dag passeert u de skyline die u zo dierbaar is. De 19 vaste haken bieden plaats aan evenzovele jassen, shawls of kleerhangers.

Ottevangers Lichtdesign heeft een exclusieve collectie van kapstokken van Nederlandse en andere wereldsteden. We hebben zelfs de Groninger versie in egen beheer ontworpen.

Al deze skylinekapstokken zijn voorzien van zwart gepoedercoat staal, zijn 80 centimeter lang en bevatten 19 haken.  Robuust, stijlvol en met genoeg ruimte.

De Radius City Coat Racks kapstokken zijn vormgegeven aan de hand van skylines van steden. U kunt kiezen uit onze eigen stad Groningen (eigen ontwerp), onze hoofdstad Amsterdam of de metropool aan de maas; Rotterdam. Verder zijn er meer steden beschikbaar, waaronder:

Ziet u de gewenste stad er niet bij staan? Neem contact op met ons voor opties als: Keulen, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, München, Stuttgart, Bonn, Hannover, Zürich, Bremen, Nürnberg en Düsseldorf.

Welke modellen hebben wij in het assortiment?

U vindt verschillende modellen kapstokken van design in ons assortiment. Hierboven is de Radius City Coat Rack besproken met allerlei verschillende steden. Daarnaast hebben wij ook tijdloze en moderne kapstokken. Hierbij zijn de haken verborgen, waardoor de jassen zwevend lijken te zijn. Op deze manier blijft uw entree strak, modern én opgeruimd.

De luxe kapstok combineren in huis

Uw hal bevat natuurlijk meer dan alleen een luxe kapstok. Daardoor is het fijn dat u een kapstok aanschaft die goed te combineren is met de overige meubels van de hal. Vaak vindt u in deze ruimte ook een spiegel, diverse kastjes, wandlampen of hanglampen en planten. Door te kiezen voor een kapstok in het zwart weet u zeker dat dit goed matcht met alle andere objecten.

Een design kapstok kopen bij Ottevangers

Een design kapstok van het Duitse topmerk Radius kopen doet u bij Ottevangers. Wilt u deze prachtige kapstokken bij u in huis hebben hangen? Kom dan langs naar onze showroom of koop een design kapstok gemakkelijk, veilig en snel online bij Ottevangers.