Design kapstok

Een design kapstok is een aanvulling op uw woning. Hiermee kunt u uw entree extra uitstraling geven. De luxe kapstok is geschikt voor aan de wand en bestaat voornamelijk over zwart rvs. Bekijk onze design kapstokken hier.

Toont alle 7 resultaten

Een design kapstok aan de wand

Een design kapstok is onmisbaar aan de wand. Het is een woonaccessoire waar veelal weinig aandacht aan besteed wordt. Dit is jammer, aangezien u de hal hiermee een mooie uitstraling kunt geven. Een moderne kapstok is allesbehalve saai. Het design van deze kapstok is uniek, bevat luxueuze kleuren en is kwalitatief.

Een design kapstok aan de wand geeft een opgeruimd gevoel. Doordat alle jassen en tassen op één plek samenkomen is hier geen chaotische hoek meer voor nodig. Je kunt alle vormen en formaten vinden die mooi staan in uw hal.

Coat rack die niet mag ontbreken

Een accessoire die vaak over het hoofd wordt gezien, is een coat rack. Deze is onmisbaar en heeft een mooi design. U vindt bij ons de meest unieke vormen, waaronder diverse steden. Deze zijn exclusief verkrijgbaar bij Ottevangers en zijn de ultieme design kapstok van zwart staal.

De Radius City Coat Racks bevatten uitgesneden delen van steden. Hierbij kunt u kiezen uit onze stad Groningen of onze hoofdstad Amsterdam. Verder zijn er meer steden beschikbaar, waaronder: New York, Parijs, Milaan, Sydney en Barcelona. Voor alle liefhebbers van grote of Nederlandse steden hebben wij een kapstok.

Welke modellen hebben wij in het assortiment?

U vindt verschillende modellen kapstokken van design in ons assortiment. Hierboven is de Radius City Coat Rack besproken met allerlei verschillende steden. Daarnaast hebben wij ook tijdloze en moderne kapstokken. Hierbij zijn de haken verborgen, waardoor de jassen zwevend lijken te zijn. Op deze manier blijft uw entree strak, modern én opgeruimd.

De luxe kapstok combineren in huis

Uw hal bevat natuurlijk meer dan alleen een luxe kapstok. Daardoor is het fijn dat u een kapstok aanschaft die goed te combineren is met de overige meubels van de hal. Vaak vindt u in deze ruimte ook een spiegel, diverse kastjes, wandlampen of hanglampen en planten. Door te kiezen voor een kapstok in het zwart weet u zeker dat dit goed matcht met alle andere objecten.

U kunt zelf bepalen wat voor type u in huis wilt. Er zijn design wandkapstokken of kapstokken die staand neergezet kunnen worden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen. Houdt u van de landelijke en Scandinavische stijl? Dan is een houten variant een uitkomt. Wilt u de industriële en moderne look? Ga dan voor een design kapstok van zwart rvs.

Hoe herken je design kapstokken?

We hebben het telkens over design kapstokken, maar hoe herkent u deze ten opzichte van de standaard modellen. De kenmerken van design gaan voornamelijk terug naar de bekendheid van de ontwerper. Vaak bestaat design uit merken die de meeste mensen kennen. Doordat een designer al lang aan zijn naamsbekendheid werkt en bepaalde waardes heeft die voldoen aan ‘design’ kan dit merk zo bestempeld worden.

Verder spreken wij van design wanneer er gebruik gemaakt wordt van de hoogste kwaliteit materialen. Duurzaamheid van het product speelt tegenwoordig ook steeds meer een rol. Daarnaast levert een designer geen massaproductie, maar juist een beperkte oplage. Dit maakt het exclusief en daardoor vaak ook prijziger dan overige merken.

Een design kapstok kopen bij Ottevangers

Een design kapstok kopen doet u bij Ottevangers. Wij zijn de officiële leverancier van design producten voor in uw woning. Naast verlichting hebben wij ook diverse woonaccessoires van de beste design merken. Hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt waar u jarenlang van kunt genieten.

Maak uw entree nog mooier met een prachtige plek voor al uw jassen, sjaals en tassen. Een opgeruimd huis, waarbij u niet hoeft in te leveren op de uitstraling van uw hal. Wilt u deze prachtige accessoire bij u in huis hebben hangen? Kom dan langs naar onze showroom of koop een design kapstok gemakkelijk, veilig en snel online bij Ottevangers.