Plafondlampen

Design plafondlampen zijn uiterst populair tegenwoordig. Bij Ottevangers Lichtdesign vindt u een prachtige collectie plafondlampen van design. De mooiste topmerken komen voorbij in onze webshop en in onze winkel. Denk hierbij aan: Artemide, Lumina, Occhio en Radius. Ga voor een design plafondlampen met led, die dimbaar is of een modern design heeft. Bekijk ons assortiment design plafondlamp hier.

Resultaat 1–24 van de 103 resultaten wordt getoond

Wat is een design plafondlamp?

Wat is een design plafondlamp? Dit is verlichting die van nature tijdloos en stijlvol wordt gemaakt. Door gebruik te maken van duurzame, kwalitatieve materialen heeft u gegarandeerd een lamp die jarenlang meegaat. Doordat design plafondlampen duurder in aanschaf zijn kunt u ervan uitgaan dat deze een lange tijd mooi blijven.

Vaak zijn plafondlampen van design in een bepaalde stijl ontworpen. Op deze manier kunt u gemakkelijk de ontwerper uit een lamp halen. Een plafondlamp met hout design is kenmerkend voor de ene ontwerper, terwijl de andere juist met een moderne vormgeving ontwerpt.

Een design plafonniere in iedere ruimte

Een design plafonniere is geschikt in iedere ruimte. Doordat licht in iedere ruimte gewenst is, kunt u deze ook overal ophangen. Binnen het huis zijn er een aantal kamers waar een plafonniere van design goed staat.

Natuurlijk is een lamp in iedere ruimte geschikt. Wij hebben een aantal voorbeelden gegeven waar dit type lamp extra mooi uitkomt.

Populaire merken met verlichting voor het plafond

Bij Ottevangers Lichtdesign hebben wij populaire merken voor de lampen. Hierbij zijn Artemide, Foscarini, Lumina en Occhio hele bekende. Artemide heeft een opvallend design, waarbij een eenvoudig ontwerp met wat extra’s wordt ontworpen. Foscarini maakt gebruik van veel ronde vormen. Deze zijn vaak gecombineerd met meerdere lagen.

Occhio heeft een recht ontwerp. Hierbij zijn er strakke lijnen, waardoor dit plafondlampen met modern design zijn. Vaak zijn deze lampen ook voorzien van de nieuwste gadgets. Hierbij kunt u denken aan een bewegingscensor en dimbaar licht. Lumina staat bekend om de speciale designs.

Design plafondverlichting combineren

Het combineren van design plafondverlichting is de ultieme manier om ervoor te zorgen dat uw woning prachtig verlicht wordt. Door middel van een mooie design vloerlamp kunt u uw ruimte extra sfeer geven. Hiermee krijgt de ruimte een goede sfeer en uitstraling. Iets wat iedereen in huis wil.

Combineer diverse merken met elkaar. Hierdoor creëert u een indrukwekkende look en feel in huis. De strakke lijnen van een Occhio lamp gaan goed samen met een opvallend, maar eenvoudig design van Artemide. Alle merken die u bij Ottevangers Lichtdesign vindt kunt u goed met elkaar combineren. De keuze is aan u of u voor modern design wilt gaan of juist voor een creatieve aanvulling op uw design plafondverlichting.

Een design plafondlamp kopen doet u bij Ottevangers Lichtdesign

Een design plafondlamp kopen doet u bij Ottevangers Lichtdesign. Bij ons vindt u altijd een geschikte lamp voor in uw huis. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen kunt u ook contact opnemen met ons. Wij helpen u graag verder over het maken van de juiste keuze voor u.

Wat uw voorkeur ook heeft, een kleine of grote plafondlamp, design geeft altijd een mooie uitstraling in uw woning. Bij Ottevangers Lichtdesign zijn de beste merken en collecties te vinden. Ga voor een unieke uitstraling in huis en bestel uw nieuwe design plafondlamp gemakkelijk, snel en veilig online!