Design spots

Het wegwerken van lampen kan met design spots. Hierbij kunt u kiezen uit inbouw of opbouwspots van design. De plafondspots geven een unieke uitstraling en kunnen een warme sfeer creëren. Daarnaast kunt u een decoratiestuk uitlichten, door er een spot op te richten. Ga voor design spots in het zwart of wit. Op deze manier matcht het altijd met uw woning. Bekijk uw design spots hier.

Resultaat 1–24 van de 41 resultaten wordt getoond

Design spots brengen sfeer in uw huis

De design spots voor het plafond geven een luxueuze uitstraling. Door gebruik te maken van design spots wordt de ruimte sfeervol verlicht. De meeste spots zijn ook draaibaar en daarmee kunt u een object oplichten. Hierbij kunt u denken aan een leuke decoratie of wandschilderij.

Onder andere topmerken als Occhio en TossB zitten in het assortiment bij Ottevangers Lichtdesign. Deze hebben een strak design en hebben zowel designer spots in het zwart of het wit. Hierdoor passen ze altijd bij het interieur. Creëer een bepaalde sfeer in huis met dimbare spots met warm licht.

Design plafondspots in alle maten en kleuren

De design plafondspots zijn in alle maten en kleuren verkrijgbaar. Daardoor zijn deze luxe spotjes geschikt voor iedereen. Zo hebben wij ronde en vierkante varianten in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u de keuze maken voor design inbouwspots of opbouwspots. Door een spot in te bouwen heeft u alleen de gezellige sfeer van de verlichting.

Een opbouwlamp is zichtbaar, wanneer u naar het plafond kijkt. Deze zijn in sommige gevallen draaibaar en beschikken over een mooie vormgeving. Doordat deze opvallen, is het belangrijk bij design om te kijken wat bij uw wensen past. U wilt natuurlijk jarenlang genieten van uw nieuwe verlichting.

Maak uw verlichting compleet met spots

Licht maakt de donkere dagen een stuk gezelliger. Ook in de zomerdagen is verlichting een belangrijk onderdeel van het interieur. De spots zijn misschien minder zichtbaar, maar u combineert deze vaak met andere lampen. Hierbij kunt u denken aan:

Alle design lampen kunnen goed gecombineerd worden met elkaar. Wanneer u kiest voor één merk is de kans groot dat u een prachtig geheel krijgt. Vaak heeft een designer een bepaalde vormgeving die in ieder product naar voren komt. Wanneer u alle eyecatching verlichting heeft geplaatst kunt u het plafond afronden met prachtige spots voor de finishing touch.

Design spots kopen bij Ottevangers Lichtdesign

Bij Ottevangers Lichtdesign kunt u design spots kopen. Kom langs in onze showroom om de verlichting in het echt te bekijken of bestel gemakkelijk online. Wanneer u bij ons bestelt heeft u de spot snel in huis. Ze maken een ruimte helemaal af en geven u de mogelijkheid om het accent op een mooi object te zetten.

Wilt u informatie over de verlichting? Neem dan contact op met onze klantenservice. Hier zitten specialisten die u alles kunnen vertellen over de lampen en de specificaties hiervan. U maakt uw huis gezellig met verlichting. Kies daarom de lampen van Ottevangers Lichtdesign om uw huis een thuis te maken. Uw thuis kan niet zonder design spots voor een warme sfeer!