Vloerlampen

U kunt vele soorten design vloerlampen vinden. Deze staande lamp van design kunt u door uw gehele woning plaatsen. De verlichting geeft de ruimte een mooie uitstraling. Door de vele designer merken is er altijd een vloerlamp van design voor u. Bekijk onze collectie staande design lampen hier.

Resultaat 1–24 van de 134 resultaten wordt getoond

Vloerlampen bij Ottevangers Lichtdesign

Een vloerlamp (staande lamp) met een prachtige combinatie van design, technisch vernuft en prachtige afwerking. Tijdloze ontwerpen, maar ook de nieuwste technieken. Bij Ottevangers Lichtdesign bent u aan het juiste adres voor de beste vloerlamp van de beste topmerken.

Vloerlampen van topdesignmerken vindt u bij Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign uit Groningen is erkend leverancier van befaamde designmerken. U kunt bij ons terecht voor Vloerlampen uit de topcollecties van Artemide, Catellani&Smith, Flos, Foscarini, Moooi en exclusieve merken als Baltensweiler, Occhio, Parachilna, Absolut Radius  en Tobias Grau door wereldberoemde en prijswinnende ontwerpers als Marcel Wanders, Axel Meisse, Philippe Starck, Achille Castiglioni, Enzo Catellani en Tobias Grau. Vakmanschap, authenticiteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Als erkend leverancier kunnen wij u alle modellen en uitvoeringen met daarbij een breed scala aan uitvoeringen, kleuren en afwerkingen leveren van deze topmerken.

Vloerlampen van hoogwaardige materialen en afwerking

De topmerken in de collectie van Ottevangers Lichtdesign maken gebruik van hoogwaardige materialen met een verfijnde afwerking. U vindt in onze collectie vloerlampen van handgeblazen glas, marmer, brons, hout, bamboe, kunststof tot hoogwaardig bewerkt aluminium. Ook van de afwerking kunt u hoge kwaliteit verwachten, wat te denken van bladgoud of unieke kleurstellingen die specifiek op uw vloerlamp zijn afgesteld.

Vloerlampen met geavanceerde en duurzame lichttechnieken

U kunt bij Ottevangers Lichtdesign altijd rekenen op vloerlampen met hoogwaardige lichttechnieken waarbij duurzaamheid een steeds grotere rol speelt. Daarnaast creëren wij graag samen met u de perfecte ambiance met uw Vloerlampen door deze uit te voeren met Casambi, DALI,  FoscariniMyLight, Occhio Air en Philips HUE.

Ottevangers Lichtdesign is expert op het gebied van innovatieve LED-toepassingen. LED zorgt naast het brengen van duurzaamheid ook voor een complete evolutie in het design van Vloerlampen. Onze collectie is het bewijs dat design en LED hand in hand gaan.

De juiste vloerlamp kiezen

Functioneel, decoratief of allebei. Het maakt nogal uit voor de keuze van een vloerlamp.

U kunt kiezen voor een vloerlamp als decoratief pronkstuk of functioneel als een leeslamp. Belangrijk voor de keuze van een vloerlamp is

Lichtadvies bij uw keuze voor een vloerlamp

Voor uw wensen helpen onze lichtadviseurs u graag met uw keuze voor de juiste vloerlamp. Dat houdt niet op met het uitzoeken van een armatuur, maar wij adviseren u ook over de lichtkleur, sfeer en de energiezuinigheid van de oplossing. Eventueel als onderdeel in een groter lichtplan, in combinatie met hanglampen, wandlampen of tafellampen.