Design vloerlampen

U kunt vele soorten design vloerlampen vinden. Deze staande lamp van design kunt u door uw gehele woning plaatsen. De verlichting geeft de ruimte een mooie uitstraling. Door de vele designer merken is er altijd een vloerlamp van design voor u. Bekijk onze collectie staande design lampen hier.

Resultaat 1–12 van de 131 resultaten wordt getoond

Ruime keuze aan design vloerlampen

Bij Ottevangers Lichtdesign vindt u een ruime keuze aan design vloerlampen. Deze moderne staande lamp kunt u in iedere ruimte van uw woning zetten. De veelzijdigheid van de verlichting zorgt ervoor dat u altijd een lamp vindt die bij u past. Doordat de lamp in de ruimte staat kunt u deze op ieder slecht verlicht hoekje neerzetten.

Een design vloerlamp kunt u herkennen aan de hoge kwaliteit, de materialen en de vormgeving. Ze zijn afkomstig uit vele verschillende landen van de wereld, denk aan: Zweden, Italië, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en natuurlijk Nederland. Hierdoor kunt u ook nog uw favoriete land in huis halen door middel van een moderne staande lamp.

Waarom een staande lamp van design in uw interieur past

Wij kunnen u vertellen dat de staande lamp van design zeker in uw interieur past. De meeste ontwerpen zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk te implementeren zijn in uw huidige stijl. De meeste mensen zetten een design vloerlamp in de woonkamer neer, aangezien u hier vele avonden zult doorbrengen. Deze lamp kan een echte eyecatcher zijn, maar ook een subtiele aanvulling.

Verlichting zorgt voor sfeer in de ruimte. Heeft u een aantal donkere hoekjes? Neem dan een vloerlamp met een mooie uitstraling om de ruimte op te lichten. Het is niet alleen een functioneel product in huis, maar kan ook als decoratie functioneren. Hierdoor is een staande design lamp altijd een goede aanvulling in uw woning.

Een mooie design leeslamp in huis

U kunt de lamp ook gebruiken als een leeslamp. Design vormgeving zorgt ervoor dat deze ook gezien mag worden, naast dat het functioneel is. Wanneer u heerlijk onderuit op de bank of uw fauteuil zit te lezen is een leeslamp onmisbaar. Plaats het in de woonkamer bij de bank of in uw slaapkamer voor extra licht.

U kunt genieten van een goed boek met juiste verlichting. U kunt LED verlichting in de meeste design leeslampen plaatsen, waardoor u ook voor duurzaamheid kiest. Een LED lampje verbruikt minder energie en gaat daardoor langer mee. Zo weet u dat u uw design vloerlamp aanvult met een duurzame beslissing.

Kwalitatieve design merken voor vloerlampen

De design vloerlampen van Ottevangers Lichtdesign zijn van de meest kwalitatieve lampenmerken. Kies voor de klassiekers uit Italië, een minimalistisch design uit Scandinavië of een moderne lamp uit ons eigen landje. Hieronder de meest populaire merken.

Naast deze populaire merken heb je ook nog andere merken, waar u de meest prachtige lampen vindt. Er is altijd een lamp geschikt voor uw wensen en smaak.

Design vloerlampen kopen bij Ottevangers Lichtdesign

Design vloerlampen kopen doet u bij Ottevangers Lichtdesign. Zowel in onze webshop als in onze showroom kunt u de verlichting bestellen. Wij hebben ook verlichting op maat, hierbij kunt u de materialen en lampen zelf uitzoeken. Neem contact met ons op indien u hier meer informatie over wilt. Bestel online direct uw design vloerlampen bij Ottevangers Lichtdesign.