Wandlampen

Zoekt u nieuwe wandlampen? Design is een mooie invulling voor uw muren. Ga voor design wandlampen voor in de woonkamer, voor een luxueuze uitstraling in de ruimte. De meest unieke wandlampen vindt u in onze collectie. Deze bestaat uit alleen maar topmerken, waaronder: uit de topcollecties van Artemide, Catellani&Smith, Ingo Maurer en exclusieve merken als Icone, Less ’n More, Occhio, Jacco Maris, Millelumen en Vibia. De mooiste wandlampen design vindt u hier.

Resultaat 1–24 van de 173 resultaten wordt getoond

Wandlampen kopen bij Ottevangers Lichtdesign

Koop een design wandlamp uit de prachtcollectie van Ottevangers Lichtdesign. Een wandlamp met een prachtige combinatie van design, technisch vernuft en prachtige afwerking. Tijdloze ontwerpen, maar ook de nieuwste technieken. Bij Ottevangers Lichtdesign bent u aan het juiste adres voor de beste wandlamp van de beste topmerken.

Voor de mooiste designlampen voor aan de muur gaat u naar Ottevangers Lichtdesign. Hier vindt u altijd de mooiste collecties, nieuwste technieken en de grootste favorieten binnen dit segment. Kom langs en kijk uw ogen uit in onze showroom. Hier vindt u altijd wandlampen die u zoekt.

Wandlampen van topdesignmerken vindt u bij Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign uit Groningen is erkend leverancier van befaamde designmerken. U kunt bij ons terecht voor Wandlampen uit de topcollecties van Artemide, Catellani&Smith, Ingo Maurer en exclusieve merken als Icone, Less ’n More, Occhio, Jacco Maris, Millelumen en Vibia door wereldberoemde en prijswinnende ontwerpers als Axel Meisse, Achille Castiglioni, Enzo Catellani en Tobias Grau. Vakmanschap, authenticiteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel.
Als erkend leverancier kunnen wij u alle modellen en uitvoeringen met daarbij een breed scala aan uitvoeringen, kleuren en afwerkingen leveren van deze topmerken.

Wandlampen van hoogwaardige materialen en afwerking

De topmerken in de collectie van Ottevangers Lichtdesign maken gebruik van hoogwaardige materialen met een verfijnde afwerking. U vindt in onze collectie wandlampen van handgeblazen glas, brons, kunststof tot hoogwaardig bewerkt aluminium. Ook van de afwerking kunt u hoge kwaliteit verwachten, wat te denken van bladgoud of unieke kleurstellingen die specifiek op uw wandlamp zijn afgesteld.

Wandlampen met geavanceerde en duurzame lichttechnieken

U kunt bij Ottevangers Lichtdesign altijd rekenen op wandlampen met hoogwaardige lichttechnieken waarbij duurzaamheid een steeds grotere rol speelt. Daarnaast creëren wij graag samen met u de perfecte ambiance met uw Wandlampen door deze uit te voeren met Casambi, DALI, FoscariniMyLight, Occhio Air en Philips HUE.
Ottevangers Lichtdesign is expert op het gebied van innovatieve LED-toepassingen. LED zorgt naast het brengen van duurzaamheid ook voor een complete evolutie in het design van Wandlampen. Onze collectie is het bewijs dat design en LED hand in hand gaan.

De juiste wandlamp kiezen

Bent u op zoek naar functionele verlichting of juist naar sfeerverlichting of decoratieve verlichting? Functioneel, decoratief of allebei. Wandlampen zijn de ideale oplossing voor uw lichtwens. Wandlampen zijn geschikt als sfeerverlichting, maar ook zeer functioneel:

Belangrijk voor de keuze van een wandlamp is

Denk niet dat een wandlamp alleen functioneel moet zijn. Een decoratieve wandlamp hoeft ook niet zijn functionaliteit te verliezen. De collectie van Ottevangers Lichtdesign laat zien dat beide mogelijk is.

Lichtadvies bij uw keuze voor een wandlamp

Voor uw wensen helpen onze lichtadviseurs u graag met uw keuze voor de juiste designwandlamp. Dat houdt niet op met het uitzoeken van een armatuur, maar wij adviseren u ook over de lichtkleur, sfeer en de energiezuinigheid van de oplossing. Eventueel als onderdeel in een groter lichtplan, in combinatie met hanglampen, vloerlampen of tafellampen.