Draadloze lampen

De draadloze lampen van Ottevangers Lichtdesign hebben de hoogste kwaliteit. Wij zijn erkend leverancier van befaamde designmerken, ook voor lampen zonder snoer. Zoekt u draadloze verlichting voor binnen of buiten? Ottevangers Lichtdesign helpt u voor de perfecte draadloze verlichting voor uw woning.

Resultaat 1–12 van de 36 resultaten wordt getoond

Veelzijdige draadloze lampen

Draadloze lampen zijn uiterst veelzijdig. U plaatst deze verlichting op verschillende plekken in en rondom uw huis. Het ontbreken van een snoer maakt dat u meer wendbaar bent en de lamp makkelijk in verschillende andere ruimtes gebruikt,

De merken voor draadloze verlichting die u in deze collectie vindt

De merken die u in de webshop en de showroom van Ottevangers Lichtdesign vindt zijn zeer uiteenlopend. Daarentegen hebben ze met elkaar gemeen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn en gemaakt zijn van de beste materialen. Een selectie uit onze collectie bestaat uit:

De topmerken in de collectie van Ottevangers Lichtdesign maken gebruik van hoogwaardige materialen met een verfijnde afwerking. U kunt bij Ottevangers Lichtdesign altijd rekenen op draadloze lampen met hoogwaardige lichttechnieken waarbij duurzaamheid een steeds grotere rol speelt.

Draadloze lampen bestellen bij Ottevangers Lichtdesign

De mooiste draadloze designlampen vindt u bij Ottevangers Lichtdesign. U vindt een ruime collectie snoerloze lampen van diverse merken. Mocht u advies willen over deze lampen? Neem dan contact met ons op via 050 3128 443 of via info@ottevangers.nl. U bent ook altijd welkom in onze showroom in het Woonforum in Groningen. Hier vindt u de draadloze lampen voor uw woning.