Draadloze lampen

De draadloze lampen van Ottevangers Lichtdesign hebben de hoogste kwaliteit. Wij zijn erkend leverancier van befaamde designmerken, ook voor lampen zonder snoer. Zoekt u draadloze verlichting voor binnen of buiten? Ottevangers Lichtdesign helpt u voor de perfecte draadloze verlichting voor uw woning.

Resultaat 1–24 van de 49 resultaten wordt getoond

De veelzijdige draadloze lampen

De draadloze lampen zijn uiterst veelzijdig. U kunt deze verlichting op verschillende plekken plaatsen in en rondom uw huis. Kies uit de volgende varianten:

Waarom u een snoerloze lamp in huis wilt halen

Een snoerloze lamp heeft vele voordelen. De eerste en meest logische is dat u geen draden meer in uw ruimtes hebt. Mede hierdoor kunt u dit type lamp gemakkelijk verplaatsen en plaatsen waar u dit wilt, dit type lamp heeft geen stroompunt nodig.  

Draadloze verlichting is daarom ideaal voor mensen die graag hun interieur veranderen, of hun prachtige draadloze lamp op meerdere plekken willen inzetten. Ook is het de uitkomst voor mensen die niet in hun plafond of wand willen of kunnen monteren.

Waarom draadloos ook energiezuiniger is 

Draadloze verlichting is vaak energiezuiniger dan traditionele verlichting. Alle snoerloze lampen zijn sowieso uitgevoerd met LED, ook staat efficiëntie hoog in het vaandel bij de fabrikanten om te garanderen dat u zo lang mogelijk kunt genieten zonder uw lamp op te laden.

De merken die u in onze  collectie vindt

De merken die u in de webshop en de showroom van Ottevangers Lichtdesign vindt zijn zeer uiteenlopend. Daarentegen hebben ze met elkaar gemeen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn en gemaakt zijn van de beste materialen. Een selectie uit onze collectie bestaat uit: 

De topmerken in de collectie van Ottevangers Lichtdesign maken gebruik van hoogwaardige materialen met een verfijnde afwerking. U kunt bij Ottevangers Lichtdesign altijd rekenen op draadloze lampen met hoogwaardige lichttechnieken waarbij duurzaamheid een steeds grotere rol speelt.

Draadloze lampen bestellen bij Ottevangers Lichtdesign

De mooiste draadloze designlampen vindt u bij Ottevangers Lichtdesign. U vindt een ruime collectie snoerloze lampen van diverse merken. Mocht u advies willen over deze lampen? Neem dan contact met ons op via 050 3128 443 of via info@ottevangers.nl. U bent ook altijd welkom in onze showroom in het Woonforum in Groningen. Hier vindt u de draadloze lampen voor uw woning.