Een lichtplan bij verbouwing

Met een verbouwing verandert er een hoop in uw huis; u wilt meer ruimte creëren, een nieuwe keuken plaatsen en/of een andere interieurstijl. Hoe uw verbouwing ook is, het is een uitgelezen kans om uw verlichting piekfijn te verzorgen. Een toegepast lichtplan kan uw verbouw ondersteunen en uitlichten. De juiste keuze voor verlichting is bijvoorbeeld bepalend voor de sfeer, maar ook kan licht uw nieuw gecreëerde ruimte nog meer benadrukken.

Verbouw is een uitgelezen moment voor een lichtplan

Tijdig een lichtplan opstellen bij een verbouw is belangrijk. U kunt bij een verbouw rekening houden met de aanleg van lichtpunten, wandcontactdozen en kabels. Daarbij is het dé ideale mogelijkheid om de kabels laten wegwerken wanneer u muren verplaatst of laat stuccen.

Dat scheelt u onnodige meerkosten, een extra verbouwing, vertraging of hinderlijke snoeren in uw verbouwde gedeelte.

Samen met u een lichtadvies voor bij uw verbouw

Onze lichtadviseur matcht uw wensen ten aanzien van uw verbouw met een afgestemd lichtplan. Wij kijken samen met u naar vormgeving, sfeer, licht en samenhang met de juiste lichttechniek.

Denk hierbij aan de functies van basisverlichting en functionele verlichting of het decoratieve deel, dit hangt af van de insteek van uw verbouw.

Verwerken van een lichtadvies in een bouwtekening

Op basis van dit gesprek maken onze lichtadviseurs een schets of desgewenst vertaald in een CAD-tekening. Met deze tekening kan uw aannemer en installateur uit de voeten, onze adviseurs werken namelijk elk detail, maatvoering en specificaties uit.

Installatie en montage

Ottevangers Lichtdesign beschikt over een ervaren en kundige montageafdeling, samen met uw aannemer of installateur komen we tot een prachtig resultaat.

U wilt een lichtplan voor uw verbouw?

Neem contact op met Ottevangers Lichtdesign via: