Flos Coordinates 1

730,-
69350

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

De Flos Coordinates 1 wandlamp is ontworpen door Michael Anastassiades en is gemaakt van geperst geanodiseerd aluminium. Deze wandlamp maakt deel uit van de prachtige Coordinates-serie, Het strakke model uit deze serie bestaat uit een draaibare lichtbuis.  U kunt kiezen uit een luxueuze champagnekleur of het grijze ‘Argent Moon’.

Afmetingen

De Coordinates 1 wandlamp is 80 centimer lang en 9 centimeter hoog.

Lichtopbrengst

In de lamp zit een geïntegreerde LED strip met een maximaal wattage van 15. De lamp heeft een kleurtemperatuur van 2700K en een lichtopbrengst van 962 Lumen.

Coordinates-serie

In de Coordinates-serie van Flos vind je tevens hanglampen, plafondlampen en vloerlampen van dit minimalistische design door Michael Anastassiades. Alle verschillende modellen zijn uiteraard leverbaar door ons. Heeft u vragen, neem vooral contact met ons op.

Flos

Sinds de oprichting in 1962 werken de grootste designers voor het Italiaanse Flos, denk hierbij aan de iconen Achille Acstiglioni en Tobias Scarpa. Tegenwoordig worden de lampen ontworpen door de bekende namen zoals Philip Starck, Jasper Morrison, Marc Newson en Marcel Wanders. De collectie is dan ook zeer uiteenlopend.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Kleur

Champagne, Grijs (Argent Moon)

Afmetingen

Lengte: 80 cm, Hoogte: 9 centimeter

Levertijd

2-3 weken

Ontwerper

Michael Anastassiades

Materiaal

Aluminium (metaal) en kunststof

Lichtbron

Geïntegreerd LED strip 15W, 2700K (warm wit), IP20, 962 Lumen (Lichtbron meegeleverd)