Meer afbeeldingen

Flos Superloon
Uw iDEAL-prijs: € 3.580,55
€ 3.769,00

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

De door de maan geïnspireerde Flos Superloon vloerlamp is met recht een prachtige designlamp. Het design is niet alleen weergaloos, de platte schijf kan 360 graden draaien en is voorzien van een revolutionair verlichtingssysteem dat zich aanpast aan de omgeving. 

De ´Dim-to-Warm´ van Flos Superloon is vernieuwend. Deze optie maakt het mogelijk dat de lamp zich vanzelf aanpast aan de intensiteit en kleur van de omgeving. De lamp zal bij afname van het licht in de omgeving veranderen van een koudere blauwe toon naar een warmer licht. Deze functie kunt u aanpassen op de sensor op het onderstel.

 

Flos koopt u bij Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Flos. U kunt bij ons terecht voor Flos vloerlampen, Flos hanglampen, Flos wandlampen, Flos tafellampen en Flos plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Flos snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Flos? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Flos
Type Superloon
Ontwerper Jasper Morrison
Kleur: Gekleurd (divers)
Materiaal Aluminium en PMMA
Afmetingen Breedte 72,3 cm | Diameter schijf 75 cm | Diepte 72,3 cm | Hoogte: 197,2 cm
Lichtbron LED (EDGE LIGHTING 2200/2800K 4000lm CRI80 45W Lamp wattage: 45 W)
Lichtbron meegeleverd? Ja
Levertijd 2 tot 3 weken
Schakelaar Met dimmer
Beoordelen