Flos Superloon

4.499,-
4.27405

Flos Superloon

Artikelnummer: FLO28 Categorieën: , ,

Beschrijving

De door de maan geïnspireerde Flos Superloon vloerlamp is met recht een prachtige designlamp. Het design is niet alleen weergaloos, de platte schijf kan 360 graden draaien en is voorzien van een revolutionair verlichtingssysteem dat zich aanpast aan de omgeving. 

De ´Dim-to-Warm´ van Flos Superloon is vernieuwend. Deze optie maakt het mogelijk dat de lamp zich vanzelf aanpast aan de intensiteit en kleur van de omgeving. De lamp zal bij afname van het licht in de omgeving veranderen van een koudere blauwe toon naar een warmer licht. Deze functie kunt u aanpassen op de sensor op het onderstel.

Flos koopt u bij Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Flos. U kunt bij ons terecht voor Flos vloerlampen, Flos hanglampen, Flos wandlampen, Flos tafellampen en Flos plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Flos snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Flos? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Afmetingen

Hoogte: 1972 cm, Kop diameter 75,4 cm

Kleur

Chroom, Wit, Zwart

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

2 tot 3 weken

Soort lichtbron

LED 45W, 2200/2800K, 2716lm

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium en PMMA

Ontwerper

Jasper Morrison

Schakelaar

Met dimmer

Type

Superloon