Foscarini Bahia Mini

617,-
58615

De Foscarini Bahia Mini Led is één van de mooie ontwerpen van Lucidi e Pevere. Door de organische en asymmetrische vormen in combinatie met het verschil in diepte, wordt een interessant schaduwspel aan uw muur gecreëerd. De lamp verspreidt warm, wit licht en geldt als ware decoratie in uw woon- of werkruimte. Naast de Bahia Mini is ook een grotere uitvoering verkrijgbaar. Een combinatie van beide zorgt voor een unieke compositie! De Foscarini Bahia Mini wandlamp wordt geleverd inclusief LED-lichtbron.

Artikelnummer: FOS68 Categorieën: , ,

Beschrijving

De Foscarini Bahia Mini Led is één van de mooie ontwerpen van Lucidi e Pevere. Door de organische en asymmetrische vormen in combinatie met het verschil in diepte, wordt een interessant schaduwspel aan uw muur gecreëerd. De lamp verspreidt warm, wit licht en geldt als ware decoratie in uw woon- of werkruimte. Naast de Bahia Mini is ook een grotere versie verkrijgbaar. Een combinatie van beide zorgt voor een unieke compositie! De Foscarini Bahia Mini wandlamp wordt geleverd inclusief LED-lichtbron en is extern dimbaar.

Voor een beperkte periode is Bahia nu verkrijgbaar in een speciale gelimiteerde editie: Oro. Deze zacht mat gouden tint geeft deze prachtige lamp nog meer allure. Ook de Oro is verkrijgbaar in een mini-versie.

Foscarini koopt u bij Ottevangers Lichtdesign

Eén van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van designverlichting; Foscarini. Jong talent werkt samen met gevestigde namen aan nieuwe technieken en ontwerpen. Door zijn Venetiaanse roots was glas altijd een belangrijk onderdeel van de collectie, inmiddels is Foscarini voorloper met de modernste materialen.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Uitvoering

Dimbaar (excl. Pulsschakelaar), MyLight (Bluetooth dimbaar)

Afmetingen

Lengte: 55 cm, Breedte: 53 cm, Diepte: 6,5 cm

Kleur

Wit

Levertijd

2 – 3 weken

Soort lichtbron

LED 21W, 2850K, 2425lm

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Polycarbonaat

Ontwerper

Lucidi en Pevere

Schakelaar

Zonder schakelaar

Type

Foscarini Bahia Mini

Andere suggesties…