Foscarini Buds 2

785,-
74575

Artikelnummer: Foscarini Buds-2 Categorieën: , ,

Beschrijving

De hanglamp Buds 2 behoort een collectie van Foscarini en is ontworpen door Rodolfo Dordoni. De armaturen overtuigen door hun bolvormige, vrouwelijke vormen en hun prachtige licht dat door de kap en de opening wordt verspreid. Buds is een aantrekkelijke, tijdloze oplossing voor het verlichten van tafeloppervlakken. Naast zachte sfeerverlichting garandeert het direct licht naar beneden. Het dient als een uitstekende verlichting voor de eettafel of centrale salontafel.

De glazen kap van Buds Sospensione heeft een grote opening waardoor het warmwitte licht op het tafelblad wordt uitgestraald. Het resulterende lichteiland nodigt alle gasten uit om plaats te nemen aan tafel en vormt een prachtige setting voor een gezellige maaltijd in goed gezelschap. Tegelijkertijd schermt het licht de tafel niet af, aangezien de kap ook wat licht naar de zijkanten uitstraalt en zo zorgt voor vloeiende overgangen. De lampenkap van de Bud 2 is bevestigd aan een metalen ophanging met een witte baldakijn.

De typische Buds lampenkap is bolvormig en gemaakt van geblazen glas. Dit glas kenmerkt zich door zijn elegante lichtwerking: als het licht uit staat, oogt de kap koel. Ingeschakeld krijgt het een warme toon.

Dit huiselijke karakter wordt overgebracht naar de hele kamer en zorgt voor meer dan een blikvanger. Ottevangers Lichtdesign levert de versies voor E27-lampen (LED-lichtbron inbegrepen) en de MyLight-versie, 

 

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Afmetingen

Hoogte: 40 cm x Diameter (Ø): 26 cm

Versie:

Led, Led E27 Retrofit, Led MyLight (Casambi Bluetooth)

Kleur:

Grijs, Warmwit

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

2-3 weken

Soort lichtbron

LED E27 retrofit, 21W, 2500lm, 2700 K, – Led & Led MyLight 23,9W, 2381lm, 2700K

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Glas (geblazen), PMMA (kunststof)

Ontwerper

Rodolfo Dordoni

Schakelaar

Zonder schakelaar

Type

Bud 2 hanglamp