Foscarini Twiggy

Vanaf € 1.326,00 iDEAL-prijs € 1.259,70
Met verrassend contrastrijke en kunstzinnige uitstraling presenteert Foscarini de Twiggy. In deze onconventionele staande lamp verenigt Foscarini f...

Met verrassend contrastrijke en kunstzinnige uitstraling presenteert Foscarini de Twiggy. In deze onconventionele staande lamp verenigt Foscarini functionele extravagantie met fijne elegantie. Met zijn stijlvolle uiterlijk en een warm licht dat niet verblindt, creëert dit designobject een aangename sfeer in iedere ruimte. De hoogte van de lampenkap kan met de meegeleverde schijfgewichten worden versteld tussen 155 cm en 175 cm, zonder dat de horizontale uitslag van 145 cm merkbaar verandert.

Drie lichtbronnen en de naar boven transparante lampenkap garanderen een optimale lichtverdeling. De vloer en het plafond van de ruimte worden daardoor gelijkmatig verlicht. De kap van glasvezel met geïntegreerde diffuser garandeert een optimaal lichtrendement en verlichting die niet verblindt. Met de handige dimmer van de Twiggy kunt u de helderheid bovendien aanpassen aan uw eigen wensen. 

Foscarini koopt u bij Ottevangers Lichtdesign 

Merk
Nee
Type
Twiggy
Ontwerper
Marc Sadler
Kleur:
Nee
Materiaal
Gelakt fibreglas
Afmetingen
H 195-215 cm, kap D 46 cm
Lichtbron
E27 max 3 x 77 watt of LED ( led meegeleverd )
Lichtbron meegeleverd?
Nee
Schakelaar
Met dimmer
Levertijd
2 tot 3 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Foscarini Twiggy
Sterren