Icone Vera ST

693,-
65835

Italiaans design
5% korting en gratis verzending
Zeer energie-efficiënt
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,

Beschrijving

De Icone Vera ST is vloerlamp van aluminium en metaal, met verschillende kleurafwerkingen. De prachtige holle schijven zijn uitgerust met zeer efficiënte LED’s (Energieklasse A++,A+,A). Deze vloerlamp levert indirect, schuin naar boven gericht licht uit en zorgt voor een sfeervolle achtergrondverlichting en zachte lichteffecten, vooral voor een muur of in de hoek van een kamer.

Kleuren

  • Grijs
  • Wit
  • Zwart

Uitvoeringen

  • 2700K (Warm wit)
  • 3000 (Koel wit)

Specificaties

Art. Watt Volt LUMEN °K LED A cm B cm C cm D cm LED
Vera ST 25.2 220 3897 3000 31 190 0.6 27 700mA CRI90

 

De Vera-collectie

De Vera LED-lampen van Icone kenmerken zich met variabele lichtaccenten en combineren archetypische, eenvoudige vormen met elegante metalen oppervlakken. De collectie omvat verschillende wandlampen en een vloerlamp.

Alle Vera-wandlampen bestaan ​​uit een ronde schijf met daarvoor een ringvormige reflector. Hij kan 360° worden gedraaid en 90° worden gekanteld, zodat het licht van de geïntegreerde LED’s naar wens kan worden gericht. Indirecte en directe verlichting is evenzeer mogelijk en kan op elk moment worden aangepast door de ring te verstellen. Dankzij de verschillende oppervlakteafwerkingen harmonieert Vera met verschillende inrichtingsstijlen, van puristisch wit en aluminium tot elegant bladmetaal en rustiek roest.

Over Icone

ICONE lampen zijn kunst- en designstukken die de de interieurs van de mooiste huizen in Italië en in de wereld sieren. ICONE lampen worden gecreëerd door de fusie van metaal, stof, glas en licht: energiepunten die ruimtes verlichten, rondingen die ruimtes definiëren, volumes die details benadrukken. Er is originaliteit, creativiteit en technologie nodig om een ICONA te worden: de lampen worden gecreëerd vanuit de visie van een andere manier van verlichting, voor degenen die hun leven een unieke sfeer willen geven.

 
  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Kleuren

Wit, Aluminium, Zwart

Lichtuitvoering

2700K (Warmwit), 3000 (Koelwit)

Lichtbron:

Zie tekst omschrijving

Afmetingen

Zie tekst omschrijving