Ingo Maurer Koyoo

269,- 24210

✔️ Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op lampen van Ingo Maurer!
Draadloze lamp (acculamp)
5% korting en gratis verzending
Duits design

Beschrijving

De LED tafellamp Koyoo met accu is een klein draadloos kunstwerkje van Ingo Maurer.  Koyoo van ontwerper Axel Schmid voor Ingo Maurer is een klein, draagbaar lichtobject. Alleen vastgehouden door een draadveer zweeft een heldere cirkel boven een zwarte, smalle voet. De lichtbron is geïntegreerd in de voet. De LED-lichtbron verlicht de cirkel perfect. Plaats de Koyoo op een bureau op tafel (onder ooghoogte) voor de beste lichtbeleving

Ontspannen licht

De Ingo Maurer Koyoo gunt u een zeer aangenaam, ontspannend licht voor mooie momenten of het nu alleen is met een boek en een glas wijn, met vrienden op het balkon of met het gezin op kampeervakantie.

Energiebron

De Koyoo heeft een 3000 mAh LiPo-batterij, USB Type C-kabel, oplaadapparaat

Creeër uw eigen Koyoo

U ontvangt zelf 3 papieren cirkels in verschillende kleuren met een diameter van 17,5 cm. Het vel papier kan worden vervangen door andere reflecterende materialen, zoals decoratieve bladeren of zelfs gekleurde folie.

Ingo Maurer

Ottevangers Lichtdesign is sinds jaar en dag erkend leverancier van het topmerk Ingo Maurer. Het staat aan de top van de designwereld. U vindt zijn eigenzinnige werk in musea, op tentoonstellingen en wellicht binnenkort ook bij u thuis… Ingo Maurer ontwerpen zijn allen kunstzinnig, brutaal en tegelijkertijd vooruitstrevend in techniek.

Wilt u lichtadvies over Ingo Maurer? Kom langs voor persoonlijk en kundig advies. Onze showroom is goed bereikbaar via de A28 en A7, dichtbij de binnenstad én u kunt gratis parkeren voor de deur!

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Lichtbron:

Batterij oplaadbaar: 6 uur op accu, oplaadbaar met mini usb
LED: 2,2 watt LED 240lm (inbegrepen)
Lichtkleur: 3000K warm wit

Dimbaar

Ja, 3 verschillende standen

Ontwerper:

Axel Schmid voor Ingo Maurer

Materialen:

Metaal en papier