IP44.de Lix mini

179,-
17005

Het is moeilijk te zeggen wat we het leukst vinden aan lix van IP44.de: de eenvoudige maar verbluffende vorm? Zijn batterij die lang meegaat en u vele uren verliichting geeft? Of is het het aangename niet-verblindende licht, dat eenvoudig kan worden bediend met de aanraakdimmer? Eén ding is zeker: lix is precies het lichtende voorbeeld van wat er in onze buitenomgeving ontbreekt.
Met hun gelakte afwerkingen in parelwit, gitzwart, goud en helder brons, zien deze 4 lix-armaturen er niet alleen prachtig uit in het donker, maar zijn ze ook een aantrekkelijk hoogtepunt gedurende de dag.

Draadloos
Duits topdesign
5% korting en gratis verzending
Artikelnummer: IP44 Lix-1 Categorieën: , ,

Beschrijving

Het kleine broertje, maar net zo geliefd. De lix mini van IP44.de.

Het is moeilijk te zeggen wat we het leukst vinden aan lix van IP44.de: de eenvoudige maar verbluffende vorm? Zijn batterij die lang meegaat en u vele uren verlichting geeft? Of is het het aangename niet-verblindende licht, dat eenvoudig kan worden bediend met de aanraakdimmer? Eén ding is zeker: lix mini is precies het lichtende voorbeeld van wat er in onze buitenomgeving ontbreekt.

Kleuren

Met hun gelakte afwerkingen zien deze  lix mini-armaturen er niet alleen prachtig uit in het donker, maar zijn ze ook een aantrekkelijk hoogtepunt gedurende de dag.

  • Jet black (zwart)
  • Pearl white (wit)
  • Bronze
  • Frozen silver

Prachtige kleurtemperatuur

Voor nog meer sfeer is de Lix mini nu uitgevoerd met zogenaamde dim-to-amber, dat wil zeggen van 2700K (warmwit) tot 1800K!

Uren verlichting

Afhankelijk van het dimniveau gebruikt u de Lix van 5 uur tot 48 uur zonder op te laden. Opladen doet u via de meegeleverde USB C-kabel

Bediening met de hand

De Lix mini heeft aan de bovenzijde van de lampenkap een touchdimmer. Met een eenvoudige aanraking dimt u deze tafellamp of trapsgewijs of gelijdelijk (dim-t0-amber)!

Geschikt voor buiten

Dankzij nieuwe technologieën en hoogwaardige materialen zijn de IP44.de buitenlampen bestand tegen allerlei ongunstige weersomstandigheden. De geanodiseerde afwerking beschermt de lamp tegen roest en zorgt ervoor dat u een duurzaam product krijgt dat er na jaren nog hetzelfde zal uitzien.

 

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Kleur

Bright bronze, Frozen silver, Jet black, Pearl white

Afmetingen

Hoogte 17,8 cm, Diameter kop ∅12,5 cm, Diameter onderkant Base: ∅ 5,4 cm

Dimmer

Dim to amber

Levertijd

2-3 weken

Soort lichtbron

LED 2W, 1800K – 2700K, 100lm (Lader: lithium-ion-accu 1x 2600 mAh)

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium, metaal en polycarbonaat

Ontwerper

Klaus Nolting

Schakelaar

Met dimmer

Type

Lix

Andere suggesties…