IP44.de Lix skinny

168,-
15960

Het is moeilijk te zeggen wat we het leukst vinden aan lix van IP44.de: de eenvoudige maar verbluffende vorm? Zijn batterij die lang meegaat en u vele uren verliichting geeft? Of is het het aangename niet-verblindende licht, dat eenvoudig kan worden bediend met de aanraakdimmer? Eén ding is zeker: lix is precies het lichtende voorbeeld van wat er in onze buitenomgeving ontbreekt.
Met hun gelakte afwerkingen in parelwit, gitzwart, goud en helder brons, zien deze 4 lix-armaturen er niet alleen prachtig uit in het donker, maar zijn ze ook een aantrekkelijk hoogtepunt gedurende de dag.

Draadloos
Duits topdesign
5% korting en gratis verzending
Artikelnummer: IP44 Lix-1-1 Categorieën: , ,

Beschrijving

Filigrane vorm, de volle sfeer: als slankere zus van onze bestseller lix van IP44.de redt lix skinny zich met een smallere contour en kleinere kop. Toch verspreidt onze mobiele tafellamp binnen en buiten aangenaam licht. Slank is ook haar bedieningsconcept: een tikje met de vinger is voldoende om de lamp in of uit te schakelen, en nog eentje om de gewenste lichtsterkte in te stellen.

Het is moeilijk te zeggen wat we het leukst vinden aan lix van IP44.de: de eenvoudige maar verbluffende vorm? Zijn batterij die lang meegaat en u vele uren verlichting geeft? Of is het het aangename niet-verblindende licht, dat eenvoudig kan worden bediend met de aanraakdimmer? Eén ding is zeker: lix mini is precies het lichtende voorbeeld van wat er in onze buitenomgeving ontbreekt.

Kleuren

Met hun gelakte afwerkingen zien deze  lix skinny-armaturen er niet alleen prachtig uit in het donker, maar zijn ze ook een aantrekkelijk hoogtepunt gedurende de dag.

  • Jet black (zwart)
  • Pearl white (wit)
  • Bronze
  • Frozen silver

Prachtige kleurtemperatuur

Voor nog meer sfeer is de Lix skinny nu uitgevoerd met zogenaamde dim-to-amber, dat wil zeggen van 2700K (warmwit) tot 1800K!

Uren verlichting

Afhankelijk van het dimniveau gebruikt u de Lix van 5 uur tot 48 uur zonder op te laden. Opladen doet u via de meegeleverde USB C-kabel

Bediening met de hand

De Lix mini heeft aan de bovenzijde van de lampenkap een touchdimmer. Met een eenvoudige aanraking dimt u deze tafellamp of trapsgewijs of gelijdelijk (dim-t0-amber)!

Geschikt voor buiten

Dankzij nieuwe technologieën en hoogwaardige materialen zijn de IP44.de buitenlampen bestand tegen allerlei ongunstige weersomstandigheden. De geanodiseerde afwerking beschermt de lamp tegen roest en zorgt ervoor dat u een duurzaam product krijgt dat er na jaren nog hetzelfde zal uitzien.

 

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Kleur

Bright bronze, Frozen silver, Jet black, Pearl white

Afmetingen

Hoogte 22,5 cm, Diameter kop ∅6 cm, Diameter onderkant Base: ∅ 4 cm

Dimmer

Dim to amber

Levertijd

2-3 weken

Soort lichtbron

LED 2W, 1800K – 2700K, 100lm (Lader: lithium-ion-accu 1x 2600 mAh)

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium, metaal en polycarbonaat

Ontwerper

Klaus Nolting

Schakelaar

Met dimmer

Type

Lix skinny

Andere suggesties…