IP44.de

Het begon allemaal met een even duidelijke als voor de hand liggende vraag: waarom zouden armaturen voor buiten niet minstens even esthetisch mogen zijn als die welke wij allen binnenshuis op prijs stellen?

Van ontwerper Bernhard Schmalhorst zijn geesteskind IP44.de hoeft u geen half werk te verwachten. Naast hoogwaardig materiaal is design en functionaliteit ook van belang, de modellen van IP44.de stellen u wat dat betreft niet teleur.

Toont alle 23 resultaten

Ottevangers Lichtdesign is erkend dealer van IP44.de. Wij kunnen u voorzien alle armaturen, opties en kleuren. Wilt u advies over verlichting van IP44.de? Neem contact op met onze experts. Zij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken. Bij design kiest u namelijk voor tijdloos, wat de investering meer dan waard maakt. Wacht niet langer en bestel online de mooiste IP44.de voor bij uw huis.

IP44.de is een jong, vooruitstrevend en conservatief bedrijf tegelijk. Zij zijn conservatief als het gaat om onze kwaliteitsnormen en fabricagedetails. De technologieën daarentegen zijn denkbaar vooruitstrevend. En de geschiedenis? Het is nog maar het begin.

Het begon allemaal met een even duidelijke als voor de hand liggende vraag: waarom zouden armaturen voor buiten niet minstens even esthetisch mogen zijn als die welke wij allen binnenshuis op prijs stellen? Met deze vraag in gedachten hebben zij meer dan 25 jaar geleden hun allereerste buitenlamp ontworpen. En omdat het antwoord veel bouwers, planners en architecten aansprak, volgden talloze andere armaturen, materialen, technologieën, proeven, fouten en successen. Uit een schuchtere poging werd het bedrijf IP44.de geboren – sindsdien opgericht en geleid door Bernd Schmalhorst. Wat hetzelfde is gebleven, is de focus op hoogwaardig design en hun basisovertuiging: Elke plaats verdient goed licht.

Het is geen toeval dat de buitenarmaturen van IP44.de op het eerste gezicht vaak worden aangezien voor bijzonder mooie binnenarmaturen. Ze zijn immers even esthetisch volmaakt als de meest gesofisticeerde binnenhuisarmaturen. Binnenin dragen ze de meest betrouwbare technologie denkbaar voor een lang leven in de frisse lucht. Het is dan ook allesbehalve toeval dat IP44.de al meer dan 25 jaar vele uitzonderlijk mooie plaatsen in het juiste licht zet.

Wilt u advies over IP44.de verlichting? Neem contact op met onze experts. Zij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken. Bij design kiest u namelijk voor tijdloos, wat de investering meer dan waard maakt. Wacht niet langer en bestel online de mooiste design IP44.de-lampen voor in uw huis.