Jacco Maris Coco

€ 1.465,00 iDEAL-prijs € 1.391,75
Coco heeft een minimalistische vorm en is daardoor schitterend in haar eenvoud. Daarnaast ligt haar kracht in het doorschijnende ma...

Coco heeft een minimalistische vorm en is daardoor schitterend in haar eenvoud. Daarnaast ligt haar kracht in het doorschijnende materiaal, dat volledig wordt verlicht door het ingebouwde LED-element. Het resultaat: een gelikt armatuur met een zeer aangename lichtopbrengst.

De basis van coco is gemaakt van doorschijnende natuurlijke acrylsteen (bestaande uit 70% minerale grondstoffen en 25% acrylaat). De collectie wordt standaard gepresenteerd in drie lengtes (120, 160 en 200 cm), maar kan in verschillende lengten worden geproduceerd. Bovendien kunnen de ophangbeugels en de messing inlay worden aangepast in kleur. Coco is een co-creatie met ontwerper Wesly Boom.

Jacco Maris

Het lichtdesign van Jacco Maris herken je aan de basis van metaal en staal. Deze materialen en de eenvoud in lichtontwerp zijn de belangrijkste handelsmerken van Jacco Maris Design.

Roestvrij staal, zwart staal, gegoten metaal en messing zijn de kenmerkende elementen. Gebruikt op zichzelf of in combinatie met andere materialen zoals leer. Gedurende de jaren zijn er verschillende opmerkelijke armatuurcollecties ontwikkeld, elk met haar eigen onderscheidende karakter.

Alle armaturen worden met de hand gemaakt. Dit zorgt ervoor dan Jacco Maris zijn standaard collecties kan aanvullen met maatwerk en speciale ontwerpen voor projecten, waarbij de specifieke wensen van de opdrachtgever tot in de kleinste details kunnen worden geïntegreerd.

Merk
Jacco Maris
Type
Coco
Ontwerper
Jacco Maris en Wesly Boom
Kleur:
Wit
Materiaal
Corian® (translucent natural acrylic stone)
Afmetingen
Lengte: 120/160/200 cm | Breedte: 5,8 × Dikte: 1,2cm
Lichtbron
120 cm: LED 23W / 2700K / 1090 lm | 160 cm: LED 30W / 2700K / 1420 lm | 200 cm: LED 38W / 2700K / 1800 lm
Lichtbron meegeleverd?
Ja
Schakelaar
Zonder schakelaar
Levertijd
1 - 3 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jacco Maris Coco
Sterren