Lampenwinkel Almere

Zoekt u een exclusieve lampenwinkel? Almere rijdt naar Ottevangers Lichtdesign. Hier vindt u de meest exclusieve lampen voor uw woning in Almere. Kom langs, bekijk de lampen in onze showroom en neem deze direct mee naar huis. Ottevangers is zeker de lampenwinkel waar u langs wilt komen vanuit Almere.

Voor een lampenwinkel Almere uitrijden

Wilt u voor een lampenwinkel Almere uitrijden? Wij zouden u dan aanbevelen om naar de exclusieve design lampen bij Ottevangers Lichtdesign te gaan. Hier vindt u niet alleen onze lampen winkel, maar een geheel woonforum. Hierdoor is de anderhalf uur durende autorit het zeker waard. U kunt de hele dag rondlopen in het Woonforum, waar u uw ogen uitkijkt in diverse interieur-, accessoire- en lampenwinkels.

Almere heeft veel te bieden qua winkels, maar voor de meest luxueuze lampen komt u toch bij ons uit. U vindt hier de mooiste merken, waaronder Moooi, Occhio, Tobias Grau, Flos, Artemide en Catellani & Smith. U kijkt uw ogen uit met de mooiste lampen van de hoogste kwaliteit.

Lampenwinkel Utrecht

Voordelen van de showroom van Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign is in Noord-Nederland een begrip als het gaat om verlichting. U kunt bij ons genieten van de mooiste verlichting dichtbij Almere. Benieuwd naar nog een aantal voordelen van onze showroom? Wij zetten ze voor u op een rij.

  • U ontvangt vrijblijvend advies over de verlichting, merken en meer. Onze experts staan u graag te woord;
  • U vindt bij ons een zeer uitgebreide selectie aan verlichting van designmerken;
  • U vindt bij ons de hoogste kwaliteit lampen van de mooiste merken;
  • U ziet alle design lampen om u heen, ook in een huiselijke setting. Hierdoor kunt u onbeperkt inspiratie opdoen voor uw eigen woning in Almere;
  • Onze lampenwinkel is gevestigd in het Woonforum, waardoor u een gehele dag kunt rondlopen in een interieurwalhalla.

Kom de voordelen zelf ervaren in onze lampenwinkel dichtbij Almere!

De mooiste verlichting? Almere vindt onze showroom

U zult zeker niet de eerste persoon uit Almere zijn die onze verlichting en showroom weet te vinden. U vindt de hoogstaande kwaliteit van onze design lampen bijna nergens anders. De innovatieve technologieën die zich in de verlichting bevinden kunt u in onze showroom zelf ervaren. Niets evenaart deze design merken op vele vlakken.

Vindt u de rit vanuit Almere toch te ver? Kijk dan eerst in onze webshop voor de producten die u bij ons kunt vinden. U kunt ze online ook bestellen en wij zorgen ervoor dat u deze producten zo spoedig en veilig mogelijk thuisgestuurd krijgt. Kies uit de mooiste items en laat u verrassen door onze perfecte service.

Showroom Ottevangers Lichtdesign

Op zoek naar een exclusieve lampenwinkel? Almere gaat naar Ottevangers Lichtdesign

Wilt u naar een exclusieve lampenwinkel? Almere komt naar Ottevangers Lichtdesign. Wilt u een volledig lichtadvies ontvangen? Neem dan contact met ons op, maak een afspraak en wij zorgen dat de koffie voor u klaarstaat.

Naast Almere is Ottevangers ook goed bereikbaar via de volgende regio’s.


Kom langs in onze lampenwinkel dichtbij Almere en geniet van al het moois op het gebied van verlichting.