Lampenwinkel Assen

Heeft u moeite met het vinden van een lampenwinkel? Assen rijdt naar Ottevangers Lichtdesign. Hier vindt u de meest kwalitatieve design lampen van de grootste merken. U vindt ons in het Woonforum. Een lampenwinkel dichtbij Assen? Ottevangers is de plek waar u uw mooiste lampen vindt. 

Ottevangers Lichtdesign is de lampenwinkel dichtbij Assen

Vindt u het niet erg om een klein stukje te rijden voor een lampenwinkel? Assen rijdt in 40 minuten naar Ottevangers Lichtdesign. Hier vindt u een ruim assortiment aan luxe, design verlichting. U kunt bij ons de beste design merken, waaronder: Occhio, Tobias Grau, Flos en Artemide.

Zodra u in onze showroom stapt, waant u zich tussen de design lampen van erkende merken. De ruimte laat u versteld staan en geeft u inzicht in wat u voor uw woning kunt aanschaffen. Voor iedere prijsklasse vindt u een lamp van design geschikt voor u.

Lampenwinkel Assen

Voor onze unieke verlichting Assen uitrijden

Voor unieke verlichting Assen uitrijden? U zult niet de eerste persoon zijn die bij Ottevangers Lichtdesign binnenstapt. U bent hier van harte welkom om de lampen te bewonderen of lichtadvies te ontvangen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Vindt u toch dat de 40 minuten rijden het niet waard zijn, bekijk dan de lampen in onze webshop. Hier kunt u alvast een beeld krijgen van ons veelzijdige assortiment. U kunt ook een bestelling plaatsen, waardoor u uw nieuwe design lamp in Assen thuisgestuurd krijgt.

Voordelen van Ottevangers Lichtdesign

Het langskomen in onze showroom is zeker aan te raden. Kom naar de lampenwinkel dichtbij Assen om de volgende redenen:

  • Wij zijn al jarenlang de specialist op het gebied van design verlichting;
  • Onze showroom is goed te bereiken via de ring van Groningen;
  • Met onze expertise kunnen wij u van al het advies voorzien, van alle merken tot series, wij kennen ze;
  • De hoogste kwaliteit lampen vindt u hier;
  • U kunt u laten inspireren in onze showroom;
  • Ottevangers Lichtdesign bevindt zich in het woonforum, waardoor u er een daguitje van kunt maken.


Kom de sfeer proeven van de prachtige lampen. De kwaliteit wilt u in het echt bewonderen. Geniet van de nieuwste technische snufjes op het gebied van design verlichting. Assen kan u de showroom van Ottevangers Lichtdesign niet geven.  

Occhio shop Ottevangers Lichtdesign

Op zoek naar een lampenwinkel? Assen gaat naar Ottevangers Lichtdesign

Wilt u naar een lampenwinkel? Assen rijdt naar Ottevangers Lichtdesign. Voor al deze prachtige verlichting hoeft u niet in Assen te blijven, maar rijdt u 40 minuten naar het Noorden. Kom langs, want wij ontvangen u graag in onze verlichtingswinkel. De koffie staat voor u klaar.

Ook vanuit overige regio’s zijn wij goed te bereiken, namelijk: 


Wilt u online ons assortiment bekijken voor u in de auto stapt? Dat kan! Zowel voor al onze design lampen als de accessoires kunt u in onze webshop terecht. Wilt u na het online verkennen de lampen in het echt bekijken? Kom dan naar de lampenwinkel dichtbij Assen: Ottevangers Lichtdesign.