Lampenwinkel Drachten

Zoekt u naar een design lampenwinkel? Drachten heeft een aantal opties voor verlichting, maar niets wat op Ottevangers Lichtdesign lijkt. Hier vindt u de mooiste designmerken lampen op één locatie. In onze showroom ziet u de mooiste verlichting die Drachten u niet kan bieden. Kom langs naar Ottevangers Lichtdesign voor de beste lampenwinkel dichtbij Drachten.

Op zoek naar een design lampenwinkel? Drachten rijdt naar Ottevangers Lichtdesign

Wanneer u zoekt naar een design lampenwinkel in Drachten komt u bij Ottevangers Lichtdesign uit. In 30 minuten bent u op de locatie van onze showroom, in het Woonforum. Waan u in een walhalla van de hoogste kwaliteit lampen. De gehele winkel is ingericht met luxe producten vanuit Nederland, Italië en andere landen.

Wat maakt Ottevangers Lichtdesign uniek ten opzichte van verlichting in Drachten? Bij ons vindt u specialisten op het gebied van lampen. U kunt de beste adviezen ontvangen in onze showroom. Wilt u een lichtadvies voor uw woning? Maak dan een afspraak en wij zorgen ervoor dat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen.

Lampenwinkel Utrecht

Online de showroom en producten bekijken

Wilt u liever vanuit uw eigen huis onze producten bekijken? U kunt onze showroom bekijken en design lampen die erbij hoorden. U vindt onder andere design merken, waaronder: MOOOI, Occhio, Foscarini, Flos en nog veel meer exclusieve design verlichtingsmerken.

U kunt genieten van de voordelen van Ottevangers, zowel online als in onze showroom. Hieronder een klein overzicht:

  • De specialist op het gebied van design verlichting;
  • Het beste, onafhankelijke advies over de merken en lampen;
  • Naast verlichting vindt u ook meubels en accessoires voor uw huis;
  • Maak een dagtrip van uw rit naar Ottevangers, aangezien wij in het Woonforum gevestigd zijn.


ekijk online wat u allemaal in onze showroom kunt vinden!

Kom naar de lampenwinkel dichtbij Drachten: Ottevangers Lichtdesign

Op zoek naar een lampenwinkel? Drachten gaat naar Ottevangers Lichtdesign. In 30 minuten kunt u zich wanen in onze lampenshowroom en bent u welkom om binnen te komen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u rustig in onze winkel rondlopen en advies krijgen.

Komt u uit een andere regio dan Drachten? Ook vanuit de volgende locaties kunt u ons gemakkelijk bereiken:

Het vinden van nieuwe design verlichting dichtbij Drachten hoeft niet lastig te zijn. Vindt u uw locatie te ver weg? Geen probleem! U kunt ook gemakkelijk en veilig online bestellen. De lampen die u bij ons vindt zijn van de hoogste kwaliteit en is zeker de rit waard! Kom langs in onze lampenwinkel. Drachten rijdt in een half uurtje naar Ottevangers Lichtdesign.