Lampenwinkel Friesland

Lampenwinkel in Friesland? Kom naar Ottevangers Lichtdesign! Op nog geen 45 minuten rijden bereik je ons voor de mooiste en meest unieke verlichting. Hier vind je topmerken van hoge kwaliteit. 

Als erkend leverancier van diverse luxueuze lampen vindt u hier gegarandeerd een blikvanger voor in uw woning. Onze lichtspecialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het kiezen van de meest prachtige verlichting. Zien wij u gauw bij onze lampenwinkel vlakbij Friesland?

Lampenwinkel Friesland: kom naar Ottevangers Lichtdesign

Bent u op zoek naar een lampenwinkel in Friesland, dan kunt u terecht bij Ottevangers Lichtdesign. Via de A7 bereikt u ons eenvoudig en snel in nog geen 45 minuten. Zo kunt u altijd de mooiste lampen in onze showroom bekijken.

Komt u met de auto dan kunt u uw auto kwijt op de ruime parkeerplaats. Onze winkel is gevestigd in het Woonforum en u vindt hier de meest unieke merken voor verlichting. Naast lampen adviseren wij u ook graag over bijbehorende armatuur.

Lampenwinkel Utrecht

Waarom kiezen voor Ottevangers als lampenwinkel in de buurt van Friesland? 

Waarom u voor een lampenwinkel Friesland uit moet? Dat ziet u direct bij ons. Onze prachtige showroom is stijlvol ingericht met de mooiste lampen van het moment. Hier vindt u unieke merken van hoogwaardige kwaliteit. In onze showroom wordt u van begin tot einde geadviseerd. Zo heeft u naast een prachtige lamp, ook een bijpassend lichtplan.

Wilt u na een bezoek aan de winkel uw nieuwe verlichting bestellen? Dan is dat ook mogelijk. Wij verzenden uw nieuwe aanwinst gratis en zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u is. Zo kunt u binnenkort ook genieten van uw speciale verlichting. 

Wij zijn een erkend leverancier van diverse merken. Zo vindt u bij ons merken als Artemide, Occhio en Foscarini. Naast deze luxe merken zijn er nog meer bekende namen die u bij ons kunt krijgen. Kom dus ook binnenkort langs bij onze lampenwinkel in de buurt van Friesland!

Ottevangers lichtdesign: de specialist in luxe verlichting 

Kiest u voor Ottevanger Lichtdesign, dan kiest u dé specialist in luxe verlichting. Bij ons kiest u naast prachtige merken met de mooiste producten ook voor de allerbeste service. U kunt bij ons terecht voor meer dan verlichting.

Wij denken met u mee over het volledige lichtplan. Van armatuur en kleuren tot aan de sfeer en energiezuinigheid; bij Ottevangers Lichtdesign vindt u het allemaal.

Kom langs bij onze lampenwinkel in de buurt van Friesland

Bent u op zoek naar de mooiste lampenwinkel in de buurt van Friesland? Dan kunt u terecht bij Ottevangers  Lichtdesign! Hier vindt u de meest luxe en mooiste merken voor verlichting. Ook voor advies en een volledig lichtplan kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw woning een nieuwe uitstraling geven met de mooiste verlichting? Kom dan bij ons langs in de showroom! Wij verwelkomen u graag. U vindt ons in het Woonforum en de parkeergelegenheid is ruim. Kies dus Ottevangers als uw lampenwinkel vlakbij Friesland!

Ottevangers Lichtdesign dichtbij Friesland