Lampenwinkel Haren

Zoekt u een unieke lampenwinkel? Haren gaat naar Ottevangers Lichtdesign. In 15 minuten bent u bij ons in onze showroom waar u exclusieve design verlichting kunt ervaren en aanschaffen. Kom naar onze lampenwinkel dichtbij Haren en vindt de hoogstaande verlichting voor uw woning.

Ottevangers Lichtdesign: de lampenwinkel dichtbij Haren

In een paar minuten bent u via de ring bij Ottevangers Lichtdesign. Hier vindt u de lampenwinkel dichtbij Haren met de mooiste designer merken. Een kleine greep uit ons exclusieve assortiment bestaat uit Artemide, Occhio, Flos, GRAU, Baltensweiler en Lumina.

U vindt onze showroom in het Woonforum. Hier kunt u naast onze showroom genieten van meerdere woon- en accessoire winkels. Om deze reden hoeft u niet alleen voor onze lampenwinkel Haren uit te rijden, maar kunt u er een dagje uit van maken.

Ottevangers Lichtdesign Haren

Kiezen voor onze verlichting voor uw woning in Haren

U kunt kiezen voor onze verlichting voor uw woning in Haren. In deze showroom kunt u kijken welke producten geschikt zijn voor uw interieur. Wilt u liever eerst online oriënteren voordat u naar de fysieke winkel komt? Dat is geen probleem. In onze webshop vindt u alle lampen die u ook in onze showroom vindt. Hierdoor kunt u goed zien welke merken, collecties en sets wij in ons assortiment hebben.

Naast dat u bij ons kunt oriënteren via onze webwinkel kunt u er ook voor kiezen om een lichtplan te laten schrijven. Hierbij krijgt u advies over welke lampen op welke locatie in uw woning horen voor het mooiste resultaat. De specialisten van Ottevangers geven u advies over alle lichtvragen die u kunt hebben.

De voordelen van Ottevangers Lichtdesign

De expertise van Ottevangers Lichtdesign is een van de vele voordelen van onze lampenwinkel. Haren kan hier zeker van profiteren door langs te komen. Daarnaast zijn er meerdere voordelen om voor Ottevangers Lichtdesign te kiezen.

  • Wij zijn dé specialist op het gebied van design verlichting;
  • U krijgt altijd het beste, onafhankelijke advies over de collecties die bij uw wensen en budget passen;
  • Naast verlichting vindt u ook prachtige meubels en accessoires voor in huis;
  • De hoogste kwaliteit lampen vindt u in onze showroom en online;
  • Onze showroom is ingericht om te inspireren, kom daarom langs in het woonforum en geniet van alle prachtige, ingerichte hoeken.


Kom de sfeer ervaren die deze hoogstaande, design lampen hebben. Voel de kwaliteit die niet te evenaren is met de lampen van overige winkels. U zult de techniek zien die in deze producten verwerkt zijn, dat maakt dit echt uniek. Ervaar onze verlichting dichtbij Haren bij Ottevangers.

Occhio Luna Sospeso kopen bij Ottevangers Lichtdesign

Zoekt u een prachtige lampenwinkel? Haren gaat naar Ottevangers Lichtdesign

Bent u op zoek naar een prachtige lampenwinkel? Haren rijdt naar Ottevangers Lichtdesign. In slechts 15 minuten bent u bij ons op locatie. Kom langs en laat ons u verwelkomen in onze showroom met een overheerlijk kopje koffie.

Komt u vanuit een andere regio? Ook vanuit de volgende locaties zijn wij goed te bereiken.


Kom langs in onze lampenwinkel dichtbij Haren en ontvang de ultieme verlichting ervaring.