Lampenwinkel Hoogeveen

Op zoek naar een lampenwinkel? Hoogeveen rijdt naar Ottevangers Lichtdesign. Dit is ook niet ongewoon, aangezien u daar de beste verlichting te zien krijgt en direct mee naar huis kunt nemen. Benieuwd naar een prachtige lampenwinkel in de buurt van Hoogeveen? Dan is Ottevangers de plek waar u zeker langs wilt komen.

De lampenwinkel dichtbij Hoogeveen: Ottevangers Lichtdesign

U rijdt in minder dan een uur naar de lampenwinkel dichtbij Hoogeveen. Ottevangers Lichtdesign is zeker de rit waard. U rijdt naar het Woonforum, waardoor u niet alleen kunt genieten van onze design lampen, maar ook van overige woonwinkels. Het is echt een dagje uit!

In onze lampen winkel vindt u de mooiste en meest kwalitatieve merken die er in de markt zijn. Denk hierbij aan Tobias Grau, Artemide, Flos, Foscarini en Occhio. In onze showroom waant u zich tussen de mooiste verlichting. Hierbij lijken meerdere producten meer op kunst dan op lampen. Deze design lampen zijn niet alleen praktisch, maar ook een aanvulling in uw woning.

Lampenwinkel Utrecht

De voordelen van onze showroom

U zult geen spijt krijgen wanneer u naar onze showroom rijdt. Volg de A28 van Hoogeveen naar onze lampenwinkel en ontdek de voordelen. Deze zetten wij hier ook voor u op een rij.

  • Specialisten op het gebied van design verlichting;
  • Goed bereikbare showroom vanaf de A28;
  • Uitmuntend advies door onze specialisten;
  • Hoogste kwaliteit design verlichting;
  • Uitgebreid assortiment zichtbaar in de showroom;
  • Inspiratie voor het hele huis in het Woonforum.


De sfeer in onze showroom is uiterst hoog en de ruimte is gevuld met de meest prachtige verlichting.

Voor onze design lampen Hoogeveen uitrijden

Voor onze design lampen Hoogeveen uitrijden? U bent niet de eerste persoon die vanuit het mooie Hoogeveen naar onze showroom rijdt. De technische nieuwigheden kunt u namelijk alleen ervaren in onze winkel. Daarnaast is de uitstraling van de design verlichting niet via de website goed te zien. Dit is het beste te ervaren in onze winkel.

Weet u al welke lamp u zoekt en wilt u deze online bestellen? Dan bent u in onze webshop aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe lamp snel bij u thuis is. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan merken en collecties.

Showroom Ottevangers Lichtdesign

Wilt u naar een lampenwinkel? Hoogeveen rijdt naar Ottevangers Lichtdesign

Wilt u naar een prachtige lampenwinkel? Hoogeveen rijdt naar Ottevangers Lichtdesign voor de meeste keuze aan design verlichting. Wanneer u in onze showroom binnenstapt waant u zich in luxe. De design verlichting wordt in onze showroom zo gedisplayd dat u rustig kunt rondlopen en u het gevoel van thuis krijgt. Kom langs in onze showroom. Wij ontvangen u graag!

Ook vanuit de volgende regio’s kunt u onze showroom gemakkelijk bereiken:


Het bekijken van ons assortiment voor u in de auto stapt kan verstandig zijn. Op deze manier weet u wat u kunt verwachten in onze showroom. Online vindt u al onze beschikbare lampen en accessoires voor uw woning! Wilt u daarna langskomen in onze lampenwinkel? Hoogeveen is maar een klein stukje rijden van Ottevangers Lichtdesign.