Lampenwinkel Leeuwarden

Bent u op zoek naar een lampenwinkel? Leeuwarden rijdt in 45 minuten naar Ottevangers Lichtdesign. Hier vindt u de lampen store dichtbij Leeuwarden die alle design merken in de showroom heeft. Denkt u hierbij aan merken, zoals Occhio en Foscarini. Benieuwd? Kom naar onze lampenwinkel dichtbij Leeuwarden.

De lampenwinkel dichtbij Leeuwarden: Ottevanger Lichtdesign

Kom naar Ottevangers Lichtdesign als u op zoek bent naar een lampenwinkel dichtbij Leeuwarden. In minder dan 45 minuten rijdt u via de N31 en de A7 naar onze showroom. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan design verlichting voor in uw woning. De locatie is in het Woonforum, aan de ring. Hier kunt u genieten van allerlei verschillende woonwinkels. Daardoor kunt u een heerlijk dagje uit.

Tijdens de donkere dagen en de zomeravonden kan een beetje verlichting een groot verschil maken in huis. De gezelligheid die goed licht kan bieden is onvervangbaar. Daarbij raden wij zeker de design verlichting aan. Deze heeft technologische voordelen en ziet er warm en gezellig uit.

Lampenwinkel Assen

Voordelen van onze showroom

Onze showroom kent vele voordelen, waar wij u graag van op de hoogte stellen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de ring. Hierdoor is het aantrekkelijker om voor verlichting Leeuwarden uit te rijden en naar onze showroom te komen. Andere voordelen zijn:

  • U vindt bij ons een uitgebreide selectie aan design verlichting;
  • U kunt van onze expertise uitgaan, wij zijn dé expert op het gebied van verlichting;
  • U kunt passend advies krijgen over alle verschillende lampen, merken en series;
  • U kunt uitgaan van de hoogste kwaliteit verlichting die u kunt vinden;
  • U kunt u laten inspireren in onze lampenwinkel, want naast verlichting hebben wij ook artikelen van Moooi

Wilt u de voordelen zelf ervaren? Kom naar onze showroom en geniet van een dag in het Woonforum.

Voor onze design lampen Leeuwarden uitrijden

U bent niet de eerste persoon die voor design lampen Leeuwarden uitrijdt. U kunt de technische aspecten zelf ervaren in onze showroom. In onze webshop ziet u het uitgebreide assortiment. Een aandeel hiervan kunt u bekijken in onze showroom, waardoor u de kwaliteit kunt ervaren.

Wilt u liever niet naar een lampen store Leeuwarden uitrijden? Dan kunt u ook online bestellen. Onze webshop reflecteert wat u in de showroom kunt bekijken. Wij versturen de lamp snel naar u toe, zodat u thuis kunt genieten van uw nieuwe verlichting. Kies uit de beste merken, waaronder: Occhio, Foscarini, Catellani & Smith, Tobias Grau of Hollands Licht.

Occhio shop Ottevangers Lichtdesign

Op zoek naar een lampenwinkel? Leeuwarden gaat naar Ottevangers Lichtdesign
Zoekt u een lampenwinkel? Leeuwarden gaat naar Ottevangers Lichtdesign. Hier is de meeste keuze aan design verlichting. Online kunt u al inspiratie opdoen, maar gaat u toch liever naar de winkel? Dat snappen wij helemaal. Kom langs en wij zorgen ervoor dat de koffie voor u klaarstaat.
Naast Leeuwarden kunt u ook uit de volgende regio’s gemakkelijk naar onze showroom komen.

 

Kom langs in onze lampenwinkel dichtbij Leeuwarden voor de ultieme ervaring.