Lampenwinkel Roden

Bent u op zoek naar een hoogstaande lampenwinkel? Roden is dichtbij Ottevangers Lichtdesign. Binnen 20 minuten bent u in onze showroom, waar u de meest hoogstaande verlichting kunt ervaren. Roden heeft veel te bieden, maar voor de beste design lampen moet u bij Ottevanger Lichtdesign zijn.

Een lampenwinkel dichtbij Roden: Ottevangers Lichtdesign

Zoekt u een lampenwinkel dichtbij Roden? Dan komt u bij Ottevangers Lichtdesign uit. Met een showroom gevuld met een veelzijdig assortiment en alleen de beste merken is het zeker de rit waard. U bent van harte welkom en de koffie of thee staat voor u klaar.

Geniet in onze showroom van alle prachtige designmerken, waaronder: Occhio, GRAU, Flos, Artemide en Foscarini. Onze specialisten vertellen u alles over de diverse merken, lampen en geven u het beste advies. 

Foscarini Fleur - Ottecavangers Lichtdesign (5)

Bekijk onze verlichting online of in onze showroom

U kunt onze verlichting online bezichtigen, voordat u de keuze maakt om naar onze showroom te komen. Hierdoor kunt u alvast inspiratie opdoen en ideeën bedenken voor in uw woning. Een design lamp evolueert uw ruimte direct, waardoor u een luxueus ogende kamer creëert.

In onze showroom kunt u een groot aanbod van de verlichting aanschouwen. Op deze manier kunt u de techniek van de verlichting uittesten en de hoogstaande kwaliteit ervaren. Waar mogelijk helpen onze specialisten u in het maken van de juiste keuze voor u. Voor veel design verlichting geldt dat deze verkrijgbaar zijn in diverse materialen en kleuren, waardoor er altijd één geschikt is voor uw woning.

De voordelen van Ottevangers Lichtdesign

Het langskomen in de showroom van Ottevangers Lichtdesign kent vele voordelen. Hierdoor weet u zeker dat u voor een prachtige lampenwinkel Roden uit wilt rijden. Wij zetten een aantal van deze voor u op een rij.

  • Ottevangers is al jarenlang dé specialist op het gebied van design verlichting;
  • Wij kunnen u voorzien van al het advies dat u wenst. Onze specialisten kennen alle merken en series;
  • Via de ring van Groningen zijn wij gemakkelijk te bereiken;
  • U kunt in onze showroom veel inspiratie opdoen;
  • De meest hoogstaande kwaliteit verlichting vindt u bij ons;
  • Wij zijn gevestigd in het woonforum, waardoor u er een dagje uit van kunt maken.


Naast verlichting vindt u bij ons ook een aantal meubels en accessoires. Ook deze kunt u bij ons ontdekken en aanschaffen. Mocht u verder weg wonen of de verlichting veilig thuisgestuurd krijgen? Ook dan is Ottevangers Lichtdesign geschikt voor u, wij verzenden namelijk al onze verlichting via de webshop gemakkelijk en snel naar u toe.

Brand van Egmond Galaxy Element koopt u bij Ottevangers Lichtdesign (2)

Kom naar onze lampenwinkel. Roden is vlakbij Ottevangers Lichtdesign

Bezoek binnenkort onze lampenwinkel. Roden is op minder dan 20 minuten rijden van onze showroom. U bent van harte welkom en wij nemen graag de tijd om u te adviseren. De koffie staat voor u klaar!

Vanuit overige regio’s zijn wij ook goed bereikbaar, denk hierbij aan:

Het vinden van nieuwe verlichting is in Roden nog niet altijd even gemakkelijk. Stap daarom in de auto en rijd voor onze lampenwinkel Roden uit!