Lampenwinkel Sneek

Zoekt u een luxe lampenwinkel? Sneek rijdt naar Ottevangers Lichtdesign. Na een uur rijden waant u zich in de specialist van verlichting. De bekendste merken, zoals Occhio, Foscarini en meer vindt u in onze showroom. Rijd voor de perfecte lampenwinkel Sneek uit en ervaar de luxe, design lampen. 

Een lampenwinkel in de buurt van Sneek: Ottevangers Lichtdesign

Een stukje rijden voor de meest veelzijdige en luxueuze lampenwinkel? Sneek rijdt naar Ottevangers Lichtdesign. Hier kunt u zich wanen in een ruim uitgezet assortiment aan design verlichting en accessoires.

Uw woning wordt tijdens de donkere dagen prachtig verlicht met lampen van diverse design merken. Hierbij kunt u denken aan Tobias Grau, Catellani & Smith of Flos. Geef uw woning een exclusieve uitstraling door middel van de hoogstaande lampen van Ottevangers.

Lampenwinkel Utrecht

De voordelen van de showroom

De showroom van Ottevangers is te vinden in het Woonforum. Hiervoor hoeft u niet alleen voor verlichting Sneek uit te rijden. Op deze manier kunt u in één dag uw hele interieur voorzien van nieuwe items. Andere voordelen zijn:

  • Wij zijn dé design verlichting specialist;
  • Wij zijn goed te bereiken via de ring van Groningen;
  • Wij kunnen u van al het advies voorzien door onze expertise. Denk hierbij aan de diverse merken inclusief verschillende series;
  • Wij zijn de lampenwinkel met de hoogste kwaliteit lampen;
  • Wij hebben een uiteenlopende keuze in onze showroom waar u zich kunt laten inspireren.

Wacht niet langer en kom langs in onze showroom. Wij zorgen dat er een heerlijk kopje koffie of thee voor u klaarstaat.

Showroom Ottevangers Lichtdesign

Lampenwinkel? Sneek gaat naar Ottevangers Lichtdesign

Wilt u naar de meest luxueuze lampenwinkel? Sneek gaat naar Ottevangers Lichtdesign. Door de diverse voordelen en meerdere high-end merken is het zeker de moeite waard om langs te komen. U kunt hier de nieuwste technologieën op het gebied van verlichting bewonderen en uittesten.

Ook vanuit de volgende regio’s kunt u ons goed bereiken:


U kunt voor u bij ons in de showroom komt het aanbod ook al online bekijken. Mocht u dit direct willen bestellen dan is dat ook mogelijk. Wij zorgen voor een zorgvuldige, maar vlotte levering bij u thuis. Wilt u liever langskomen vanuit Sneek? De lampenwinkel van Ottevangers Lichtdesign staat u bij.